Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ez mennyire igaz? Vélemények? "Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka. "
Szerintem nem igaz, de én nő vagyok.
Abból kiindulva, hogy pl nőként az én életemben sem egy férfi meg árnyékok voltak, szerintem fordítva sincs másképp. De nyilván ez is személyfüggő. Vannak pasik, akik örökké anyuka szoknyája alatt élnek :D
Ha a platoni barlangot vesszük, akkor igen. Igaz. De az egy nem létező nő.
Magamból indulok ki: Több nőm is volt. Mindegyiket ugyan úgy kezeltem. Nem kellett magamat megjátszani, és aki elfogadott ilyennek, azzal jelenleg a 6,5éve együtt élek. Ez nem csak szerelem van, hanem már több is.
Vannak kedvenc modelljeim, akikkel sosem akarnék összejönni, mert nekem ők csak modellek. Nem kielégítem velük magam, csak szeretem a képeiket. Barátnőmnek is tetszenek, de féltékeny rájuk.
Van olyan lány ismerősöm, akiért bármikor bármit, kivéve a szex.
Na most ki az árnyék itt? Ki az ideál?
Szerintem ez igaz.. volt már ilyen fiú akibe szerelmes voltam, ő kavart velem, de évek óta csak egy lány érdekelte úgy igazán, az volt a nagy szerelme , tehettem én bármit.
Vagy egyik ismerősöm is , egy lányt szeret már régóta és nem tud túllépni..max kavargat lányokkal.
Utolsó, az ideál az akivel 6,5 éve vagy együtt...gondolj bele. Ha netalántán csak szünetelne a kapcsolatotok időközben is csak őt keresnéd mindenkiben, mivel ő az aki elfogad és a másik feled lett.. Nemde?:)
Nálam sajnos igaz :/ csak egy igazi nagyon erős szerelmem volt.
a többi nő a nyomába se ér.Szerettem őket is.Csak nah érted.Olyan erősen sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!