Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érezhet még valamit irántam?

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve vége lett egy jól működő kapcsolatnak semmi gondunk nem volt de egyéb okok miatt szakítottunk.Akárhányszor látjuk egymást nem tudjuk megállni,hogy ne nézzünk egymásra akár több másodpercekig is.Csak köszönöm egymásnak ennyi.De amikor rám néz és nem veszi le a szemét rólam és én se rólam(jó érzéssel gondolok vissza a kapcsolatunkra)úgy érzem mintha nekünk valamiért együtt kellene újra lenni.Több szakításom volt de egyiknél sem viselkedtünk így.

Szerintetek?vagy csak én látom így?

2013. szept. 14. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

neked kell tudnod, hogy érez-e még valamit

szerintem látod rajta

2013. szept. 14. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt érzed, amit írtál, hogy ő maradt neked az igazi, plusz látod rajta, hogy te sem vagy közömbös, lépj! Semmit nem veszítesz vele, max. nyersz...:)
2013. szept. 14. 15:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Én érzek valamit még iránta vagyis szivesen járnék vele újra.Fura,hogy több mint 10 év után ez nem múlt el.

Csak a nézéséből érzem azt,hogy talán Ő is így érez vagy nem tudom.Az a nézés úgy érzem talán érezhet még valamit de nem tudom,nyilván ha én már nem éreznék egy fiú iránt semmit ránéznék azt kész mennék tovább de ez más.

Az a fura,hogy ha én 10 év után így érzek egy másik személy is érezhet ilyet.Mert ez nagyon ritka.

2013. szept. 14. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

de te ismered... neked kell tudnod, hogy milyen személyiség és hogy az a bizonyos nézés mit jelent nála

viszont ha nem tudod, akkor vesd be magad és szerezd meg!

2013. szept. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!