Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek önző vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek önző vagyok, hogy ezt nem szeretném?

Figyelt kérdés
Vasárnap barátom rokonaival fogunk eléggé hosszú útra menni. És, hát kicsit félénk természetű vagyok, nehezen nyílok meg,és csak a már jól megismert embereknek. Így kb egész úton szégyenlős leszek. Barátom meg mondta, hogy fog majd egy jót aludni az úton, milyen jó lesz. Én meg beijedtem, mert akkor totálisan egyedül érezném magam. Mondjam meg neki, hogy nem szeretném, vagy pofátlanság lenne, és inkább ne szóljak?:/
2013. szept. 13. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
tényleg ez hasznos is lehet!ha jól tetteted majd az alvást meglehet kibeszélnek és megtudod mit is gondolnak rólad valójában
2013. szept. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!