Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a kapcsolatban önző vagyok?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy nagyon buta vagyok, és önző. Több, mint másfél éve vagyok együtt a barátommal.

Eddig minden embernek a lelki szemetese voltam, mindenkivel fent tudtam tartani a témát, kérdezgetni amgukról, és órákat meséltek nekem, mindenki megnyílt, egyszer egy felnőtt elmondott nekem bizalmas dolgokat, és mondta is, hogy nem érti miért nekem, gyereknek mondja. Szóval mindenki megtud nekem nyílni.

A barátomnál nem tudok ilyen lenni! CSak magamról beszélek, ha mesél is valamit, nem tudom úgy átélni. Ha kérdezem egyszavakba válaszol, és nem tudom elérni, hogy meséljen órákat magáról. Pedig MINDEN embernél eltudom. Csak Nála nem. És most jöttem rá, hogy nagyon önző vagyok. Tényleg akármit felhoz, a kapcsolat eleje óta én vagyoka központi téma, ha szomorú, akkor is.

Hogy változtassak? Próbáltam már, de egyszerűen vele ez a természetes. Volt valaki így? Vagy természetes, hogy a szerelmünkkel mások vagyunk?

Mielőtt megkapnám, hogy undorító, önző vagyok, igen, tudom, ezért akarok változtatni..

2013. júl. 15. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

undorító önzö vagy!

am nem :D csak simán, ahogy te látod, annyira, az jó, ha belátod. mondd el neki hogy ez van és hogy ő is ezt érzi-e, ha nem, akkor no problem

2013. júl. 15. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

a barátoddal nem tudtok beszélgetni valamiért, ez kezdetben is így volt

én is szoktam sok emberrel beszélgetni, mindegy hány éves, meghallgatom őket, de én eleve ilyen vagyok

szóval tudod az vagy, akkor változtassál, ami nem lesz egyszerű N

2013. júl. 15. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez kezdetben is így volt. Ha jól emlékszem. Bár ott mesélt magáról, meg az én megismerésem volt a cél.
2013. júl. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!