Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így éreznétek ezzel kapcsolatban vagy csak túl önző lennék?
Egy elég kellemetlen betegségben szenvedek már másfél hete, aminek az egyik nagy hátulütője, hogy még 4-5 hétig otthon kell feküdnöm. A barátom (19) persze sajnál, és együtt érez velem, de Ő attól még ide-oda megy a haverokkal szórakozni. Amivel egyébként nincsen semmi bajom, hisz attól, hogy én beteg vagyok, és még leszek is sokáig, miért ne érezhetné jól magát? De ami nekem nagyon szarul esett és sajnos nagyon nehezen tudom elfogadni az az, hogy elmegy arra a szülinapi bulira, amit nekem és még egy lánynak rendeztek (egy közös bnőm szervezi, aki egyébként a barátom rokona). Azonban én ugye nem tudok rajta részt venni, de a barátom kijelentette - habár nagyon sajnálja - Ő azért elmegy rá (kb. vele együtt lesz 3 fiú). Egyrészt rosszul esik, hogy a saját szülinapi bulimon nem tudok ott lenni másrészt pedig, hogy Ő elmegy nélkülem. Tudom, hogy nem szabad korlátoznom, hisz egy érett felnőtt férfi, azt csinál, amit akar, mégis önzően azt kívánnám, hogy inkább azon napom maradna otthon:(. Kicsit féltékeny is vagyok, bevallom, pedig valójában nincs okom rá, de ki tudja, mit hoz ki az alkohol hatása az ott lévő lányokból. Mindegy ebbe már bele sem merek gondolni.
A kérdésem az lenne, hogy ti, hogyan éreznétek ez miatt magatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat! 18/L
Már meg volt a szülinapom, csak az érettségik miatt, inkább most tartsuk(tartják) meg a bulit. Egyébként felköszöntött ,adott ajándékot is ,aminek nagyon örültem.
Bizalom. Én leginkább nem benne, nem bízok meg, hanem a többi emberben. Tudom, hogy szeret és nem hinném, hogy valaha is lesüllyedne odáig, hogy megcsaljon de azért mégis van bennem félelem.
Szerintem nem kell ettől félni, ha jó ember, akkor nem csal meg.
ÉS nem hiszem, hogy olyan nagy dolog, hogy elmegy arra a bulira.
Köszönöm a válaszokat!
6-os válaszoló. Igen nagyon jó ember, de kifejtettem, hogy leginkább a többi emberben nem bízok meg, nem pedig benne nem. Tudom ,hogy nem nagy dolog, de ki ne akarná megünnepelni a 18-dik születésnapját amit már hónapok óta tervezett? Bosszant az is, hogy lényegében az én barátaimmal fog bulizni, akiket részben csak felületesen ismer. És fáj, hogy lesz*rja, hogyan érzek ezzel kapcsolatban. Egyszerűen áhh... egyszerre vagyok dühös és szomorú is.
7-es válaszoló, köszönöm szépen.:) Bárcsak a barátom is így gondolkodna :/
6-os vagyok.
Végül is igazad van, de azért csak nem szakítotok e miatt ;)
Emiatt biztos nem :).
Ahogyan ismerem magam, még egy darabig mérgelődők aztán kicsit sajnáltatom magam, de aztán úgyis beletörődök és elfelejtem neki ezt az egészet.
Bár még pillanatnyilag most is csalódott vagyok :/
Köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!