Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta kapcsolatban vagyok, antiszociális lettem?
egyszerűen egymás nélkül egy éjszakát sem tudunk tölteni,ezért külön sehova nem megyünk,reggel fél 10től este fél 8ig vagyunk külön,de egész nap megy gmailen a csacsogás,utána hazajön,és ketten csinálunk valamit,nagy néha áthívunk 1-2 arcot.semelyikünk nem ment sehová a másik nélkül még a 7hónap alatt. örülök,hogy ennyire szeretjük egymást,de azt hittem,ez a nagy hév 3-4hónap alatt csökken.
volt valaki így?
Mi lassan öt éve élünk együtt, és még mindig nagyon szeretünk együtt lenni, szórakozni, barátokhoz is kettesben szeretünk járni. Néha elmegyünk a családhoz, vagy beugrunk egy baráthoz egymás nélkül is, de jellemzőbb, hogy együtt megyünk.
Ettől még nem muszáj antiszociálisnak lenni, nem kell megfeledkezni a barátokról sem, de természetes, hogy kicsit háttérbe szorulnak. Társaságba meg ketten is eljárhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!