Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális lennék?
Szerintem már igen. Főleg ha az is jellemző,hogy borzasztó nehezen teremtessz kapcsolatot márokkal akkor főleg. Ráadásul nem is igazán hiányzik a társaság.
De igazán kell hozzá még egy hásó ok, ami miatt megcsömörödtél a társadalommal,ami miatt gyülölöd a többi embert, azért amilyenek, és ami miatt a remete /lelki remete/ sorsot választottad, kaptad az élettől.
Az vagy!
Ne aggódj, én is az vagyok és vagyunk még jó páran!!!
Lesz-rok mindent és mindenkit!
29F
Én is antiszoc vagyok, jó a gyülölet erős szó, de a kiábrándultság belőlük, az igen, nekem is megvan, amit írsz kérdező, az egyértelműen anticocó. Nálad is megvan az az ok, kihasználtak, nem tartottak sokra stb... megcsömörlödtél velük. Oké! ennyi.
Engem sem érdekelnek a többiek egyáltalán, igazából csak eszközként tekintek rájuk, kihasználni őket, kitaposni amennyire lehet, adni a jót nekik aztán ellökni őket a fenébe. Én így vagyok ezzel, tudom, nem egy kedves tulajdonság ,de én ilyen mentalítású vagyok és leszarom.
Ha nem zavar a magány, még előny is lehet. CSak azt kell modani nekik amit hallani akarnak, adni nekik a jót, és kihasználni. Nőt is csak szexre, nálam ez alap.
Akik nem tudnak szeretni, azok is mind antiszociálisak, társadalomellenesek. Minden olyan,ami a közösségbe való beilleszkedéssel fejegyenest ellentmondó viselkedésminta, és mentalitás, az oda tartozik. és leszarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!