Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Legyek önző?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek önző? Igazából csak megerősítést várok. Lenn bővebben.

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyok együtt, nagyon jó, kedves , aranyos ember. Részemről nem volt szerelem ez a másfél év, mert korábbi csalódásokból kifolyólag nem hiszek a dologban.

Viszont mostanra már ott tartok, hogy csak úgy vagyok vele, már nincs vonzalom, ez már én részemről barátság extrákkal, de ő halálosan szeret, nem érdemli meg, hogy ott hagyjam, annyi minden kaptam tőle....most önzőnek kéne lennem és a saját életemet nézni? Őt pedig letargiába dönteni?

2013. aug. 30. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele a dolgot!
2013. aug. 30. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ő is jobban jár ha elhagyod, szerintem.
2013. aug. 30. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
ez nem onzoseg, legalabb o sem fogja olyanra pazarolni az idejet aki nem szereti viszont. te meg keress olyat akit tudsz szeretni
2013. aug. 30. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
én szeretem, szerettem őt, csak nincs szerelem, az másnál sem lesz, csak most már vele semmi nincs ami eddig volt, viszont sajnálom elhagyni, nem akarom hogy neki rossz legyen
2013. aug. 30. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább szeretném, hogy elhagyjanak, minthogy szánalomból maradjanak velem. Te melyiket szeretnéd?

Még mindig az a véleményem, hogy nem kéne vele lenned, ha minden elmúlt.

2013. aug. 30. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnálatból ne maradj együtt senkivel,mert magadat is becsapod,a másikat is kínzod.Biztosan nagy fájdalmat okoznál a párodnak egy szakítással,de így legalább mindkettőtöknek megadnád az esélyt a boldogságra.
2013. aug. 30. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
o dehogynem lesz szerelem :D majd meglatod. csak nem vele
2013. aug. 30. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
amugymeg egyszer ugyis elhagyod majd emiatt, akkor meg minek huzni a sajat meg az o idejet is.
2013. aug. 30. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen szakítanod kell. Minél hamarabb, annál jobb. :/
2013. aug. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!