Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek kicsit keményebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek kicsit keményebb a barántőmmel?

Figyelt kérdés
A barátnőm kiment Görögországba nyaralni 2 hétre,nekem ehez egy szavam sem lehetett.Nem szólhattam bele,hogy "légyszi ne menj mert igy is keveset vagyunk eggyutt" (ugyan is távkapcsolatban élünk)Ha én hagytam volna itt 2 hétre ő mar feldobta volna témának a kapcsolatunk végét.Tehát nekem nem azzal van bajom,hogy ő kiment nyaralni,erről szó sincs...felőlem kimehet 1 hónapra is...Az zavar hogy én lassan már papucs leszek..mármint kéretszkedem még az itteni faluba,csavarogni..ha szorakozni szeretnék a haverjaimmal még oda is.Ahogy elköszöntünk utolso nap,egy olyan mondat hagyta el a száját,hogy nem élünk eggyütt ezért megy ki.Mondtam neki,hogy mi lenne ha én is igy állnék hozzád?Ha én mennék ki? Megmondta a frankot,azt mondta ő nem birna..na de most engem 2 hete annyira idegesit ez az egy mondat,hogy már szakitas jár a fejemben..Jó velem is van gond,ahogy mindenkivel...sokszor bántottam,de egyszer megfogattam hogy bármi lessz ha ő is lessz a hibas akkor sem vitatkozom vele annyira mint akkor...azota semmi gond,nincs vita jo minden.
2013. aug. 25. 10:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ebből előbb-utóbb szakítás lesz!
2013. aug. 25. 10:33
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerinted mit csinál kint? Görög, albán és magyar férfiakkal ismerkedik. Nők ezért mennek ki oda férfi nélkül. A szende lányokat ott nem ismerik így nem derül ki itthon.
2013. aug. 25. 10:34
 3/18 anonim ***** válasza:

Ennek már lőttek..

Sajnálom ./

2013. aug. 25. 10:35
 4/18 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,alig éltem..ő mar mindent kiprobalt az életben...nem én vagyok neki az első se a masodik..elhiszem hogy szeret..én ugy vagyok az egesszel,hogy minnel jobban élt egy nő annál tisztességesebb lessz,mert nem hianyzik neki a sok hulyeseg.Ugyan is mert mar ő átélte azt mind..Szeretem a barátnőmet nagyon..de az nem minden.Megrpobalok vele beszélni hétvégén akkor jon vissza,ha nem ért meg akkor nyugottan szépen normálisan szakitani fogok.Aztan ha ugy akarja "valami" ugy is megint egymásra találunk...kicsit félek,hogy rossz döntés lessz.De mindenki követ el ilyesmit.
2013. aug. 25. 10:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a lány nem szeret téged eléggé... lehet, hogy jobbat érdemelnél. :)
2013. aug. 25. 10:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, leszarja a fejed, a véleményed, tedd te is ezt. Csinálj amit akarsz nem, az anyád.
2013. aug. 25. 10:39
 7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat rendes emberek vagytok (:
2013. aug. 25. 10:42
 8/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

20 éves vagyok,alig éltem..ő mar mindent kiprobalt az életben...nem én vagyok neki az első se a masodik..elhiszem hogy szeret..én ugy vagyok az egesszel,hogy minnel jobban élt egy nő annál tisztességesebb lessz,mert nem hianyzik neki a sok hulyeseg.

- Ez sajnos nem így van. A kutyából nem lesz szalonna mondás igaz! komolyan elhiszed hogy egy szerelmes nő két hétre elmegy napozni és bulizni egyedül? Szerinted hány férfi kezd vele ki? volt egy csaj, előadta a vallásos kislányt majd elment görögbe barátnőkkel. Több albán rakta meg mint gondolnád! Egymásnak adták körbe.

2013. aug. 25. 10:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Kikkel ment nyaralni szülőkkel, barátnőkkel? Te miért nem mentél velük?
2013. aug. 25. 10:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Édesapjával,az édesapja barátnőével..a kicsi hugával és az öccsével...nem hiszem hogy lefekszik ott bárkivel is...ismerem olyan szinten,hogy ezt tudjam.Ahogy mondtam is engem nem az zavar nem vagyok féltékeny az nem vezet jóra soha,sokszor azért mennek szét a kapcsolatok...az zavar,hogy elvárja tőlem az engedélykérést bármit csinálok bárhova megyek..és jelentsem is be..Tudom sokan ugy vagytok vele,hogy "amiről nem tud az nem fáj" de én nem vagyok olyan csávó ha megyek valahova elmondom neki,ha csinálok valamit...barmit.De ha én mondom neki,hogy légyszives irj le mindent mit csinálsz hova mesz..akkor mar ő ugy fogja fel,hogy szabályozni akarom,be kell jelentsen mindent..ha ezért viatatkozunk az ilyen kis hulyesegekert sír nekem eggyet kibékülünk szexelünk eggyet aztan jo mindent :D Szoval nincs ugy nagy baj..csak hogy határozottabb legyek? Legyen fennhangom? Néha nem árt ha kicsit "azt mondom ugy van akkor ugy is legyen"?
2013. aug. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!