Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan érzékeny vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan érzékeny vagyok. Pl ha szakítok az aktuális barátnőmmel, hónapokig rágódok rajta. Mit tehetnék azért hogy keményebb legyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
miért rágódsz rajta? ha rágódnod kell azt jelenti h nem döntöttél jól... gondold át mielőtt vkivel szakítasz h tleg megéri e. :)
2009. aug. 25. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:
16%
Ne fürgyé' le.
2009. aug. 25. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. De én nem hónapokig, hanem csak hetekig rágódom rajta, szerintem ez is túlzás. Én ilyenkor mindig ismerkedni szeretnék, egy új barátot magamnak, de bezzeg ilyenkor soha nem találok, csak akkor mikor nem is gondolnám! :(

17/L

2009. aug. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!