Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja járok a pasimmal, és mindig láttam hogy tulságosan joban van a legjobb barátnőmmel. Most kiderült, hogy amikor nem voltam ott akkor a pasim ölébe ült. Mit tegyek? Amugy, ha számit 13 éves vagyok. SOS!
13 vagy sztem ne foglalkozz vele
nem ő lesz az életedben az utolsó pasi
ha bejösz neki nem fog kikezdeni a bnőddel
elöször is sok lany beleesik abba a hibaba, hogy elöször a baratnoit hibaztatja. Kezdjük azzal, h a fiu egy bunko, tudnia kell, h csak te ulhetsz az öleben. Hulyeskedjenek nyugodtan, az nem tiltott, de bizonyos kereteken belül.
Ha ezt nem erti meg, akkor nem erdemes az idod vele tölteni. Fontos, h mar ilyen korban kialakuljon benned az önerzet. A masodik pedig legyen a baratnod. Mondd meg neki is, hogy ezt te nem tartod hulyeskedés kategorianak, és h neked nagyon tetszik ez a fiu, ezert nem szeretned, h belekavarjon a levesedbe. Esetleg az is lehet, h neki is tetszik titkon a fiu. erre is kerdezz ra. Mindezt szépen higgadtan sertödés nelkul beszeljetek meg, mert az is lehet, hogy a baratnod majd a vegen elpletykalja a fiunak, h mennyire feltekeny vagy és ateshet a lo masik oldalara. Csak okosan!
25/L
19:41 a számból vetted ki a szót!
Amúgy a kérdező úgy sem érti még ilyen fiatalon,hogy mi az,hogy szülői féltés.Mi se értettük ennyi idősen,nem de bár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!