Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja járok a pasimmal, és mindig láttam hogy tulságosan joban van a legjobb barátnőmmel. Most kiderült, hogy amikor nem voltam ott akkor a pasim ölébe ült. Mit tegyek? Amugy, ha számit 13 éves vagyok. SOS!
Szerintem azért fiúzgatni miért ne lehetne, már inkább tini mint gyerek. Csak a szex a necces.
A kérdezőnek: ne hagyd szó nélkül, minimum tegyél megjegyzéseket, de ezért még ne dobd ki, lehet hogy még ők sem tudják merre hány méter (gondolom korodbeliek, nincs sok tapasztalatuk, hogy mi gáz és mi nem). Szóval éreztesd velük, hogy nem volt fair. Majd ha ezután se változik meg a viselkedése, és újabb és újabb parasztságokat csinál, akkor keress másikat.
Egy kicsit más, de:
A legjobb barátomnak elég fiatal barátnője van (15), aki konrétan imád engem, de csak mint barátot... és elég sokat üldögélt az ölemben is... részünkről ebből nem volt félreértés, egyikünk se gondolta, h ez msot gáz vagy félre kéne érteni...
Őszintén, 13 évesen még nem vagytok érettek a szerelemre;sajnos ez előfordulhat.
Lehetséges, hogy a barátod ugyanannyira szeret téged, mint te őt, de ugyanakkor nyit más lányok felé is.
A lényeg: ne légy vele túl szigorú, mert elriasztod!
A barátnődet azonban figyelmeztetném, hogy ne mozduljon rá a pasimra..L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!