Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek kicsit keményebb a barántőmmel?
Figyelt kérdés
A barátnőm kiment Görögországba nyaralni 2 hétre,nekem ehez egy szavam sem lehetett.Nem szólhattam bele,hogy "légyszi ne menj mert igy is keveset vagyunk eggyutt" (ugyan is távkapcsolatban élünk)Ha én hagytam volna itt 2 hétre ő mar feldobta volna témának a kapcsolatunk végét.Tehát nekem nem azzal van bajom,hogy ő kiment nyaralni,erről szó sincs...felőlem kimehet 1 hónapra is...Az zavar hogy én lassan már papucs leszek..mármint kéretszkedem még az itteni faluba,csavarogni..ha szorakozni szeretnék a haverjaimmal még oda is.Ahogy elköszöntünk utolso nap,egy olyan mondat hagyta el a száját,hogy nem élünk eggyütt ezért megy ki.Mondtam neki,hogy mi lenne ha én is igy állnék hozzád?Ha én mennék ki? Megmondta a frankot,azt mondta ő nem birna..na de most engem 2 hete annyira idegesit ez az egy mondat,hogy már szakitas jár a fejemben..Jó velem is van gond,ahogy mindenkivel...sokszor bántottam,de egyszer megfogattam hogy bármi lessz ha ő is lessz a hibas akkor sem vitatkozom vele annyira mint akkor...azota semmi gond,nincs vita jo minden.2013. aug. 25. 10:31
11/18 anonim válasza:
Még ha nem is csal meg a nadrágot nem fogod te viselni.
12/18 A kérdező kommentje:
Ő látja jobban kárát nem én.Ez van sajnos. Pedig hihetetlenül jól indult az egesz.
2013. aug. 25. 11:09
13/18 anonim válasza:
Szia!
Mindenféle ördögöt falra festés nélkül mondom, szépen lassan, finoman koptasd le magadról ezt a lányt. Nagyon nehéz lesz, tudom, mert szereted. De ha nem éreznéd jól magad "papucs" szerepben, akkor sajnos nincs más megoldás. Úgy gondolom, te kevésbé szeretnél alárendelt szerepet a kapcsolatotokban, a lány pedig dominálni akar és nem fogja tolerálni, ha szembeszállsz majd vele bármikor. Tedd meg, amit kell, kezdj lassan kivonulni az életéből, mert én úgy látom, hogy a palacsintában már benne van a sz@r.
28/F
14/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen (:
2013. aug. 25. 11:31
15/18 A kérdező kommentje:
neked tetszene a papucs szerep?
2013. aug. 25. 11:36
17/18 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban 2egyenlo fel el. Az nem moka hogy te nem lehetsz a barataiddal mert azzal osszetorod a pici lket. Mondd meg h ez igy nem franko. Vagy elfogadja hogy nekes is szukseges van ,vagy levaltod..
18/18 anonim válasza:
mond meg az öcsének ha szerez bizonyítékot hogy megcsalta, kap egy ötezrest :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!