Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek önző vagyok, hogy ezt nem szeretném?
Figyelt kérdés
Vasárnap barátom rokonaival fogunk eléggé hosszú útra menni. És, hát kicsit félénk természetű vagyok, nehezen nyílok meg,és csak a már jól megismert embereknek. Így kb egész úton szégyenlős leszek. Barátom meg mondta, hogy fog majd egy jót aludni az úton, milyen jó lesz. Én meg beijedtem, mert akkor totálisan egyedül érezném magam. Mondjam meg neki, hogy nem szeretném, vagy pofátlanság lenne, és inkább ne szóljak?:/2013. szept. 13. 22:40
2/11 anonim válasza:
mivel utaztok? hányan? és milyen rokonok? nagynéni? anyuka?
csakmert minnél öregebbek annál inkább ki lesznek éhezve a szaftra
3/11 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? 30-40 év körüliek, autóval megyünk :/
2013. szept. 13. 22:44
4/11 A kérdező kommentje:
3-an lesznek
2013. szept. 13. 22:45
5/11 anonim válasza:
vigyél 1 könyvet és temetkezz bele!
hagy aludjon a barátod biztos fáradt
6/11 A kérdező kommentje:
jah és olyan közeli rokonok, nagynéni ....
2013. szept. 13. 22:46
7/11 mantis religiosa válasza:
Hajtsd a vállára fejed és aludjatok együtt. A rokonok el lesznek olvadva, milyen aranyosak vagytok így együtt.
8/11 A kérdező kommentje:
aludjak a rokonai előtt?:SS
2013. szept. 13. 22:48
9/11 anonim válasza:
Ha más nem megy, hallgass zenét vagy próbálj meg te is aludni.
10/11 mantis religiosa válasza:
Mond meg, hogy az autó mindig elálmosít, és a hidegfront miatt amúgy is rosszul aludtál az éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!