Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hiú és önző lennék, amiért rosszul esik ez?
Párommal minden este szoktunk beszélni telefonon, még ha találkozunk is nappal, lefekvés előtt beszélünk egy fél vagy egy órát. Nemrég jött haza külföldről, és már nagyon hiányzott,hogy tudjunk telefonálni.
Viszont néha ő mással is beszél közben, sokszor hallom, hogy csipog és jön üzenete fb-n majd elkezd ő is írni, ilyenkor meg jól elhallgat. Kérdeztem, aztán mondja, hogy hát egy barátja írt.
Tudom, hogy nem én vagyok a világ közepe, de mikor mi beszélünk, akkor nem ide kellene figyeljen? Tegnap este + 2 barátjával beszélt még, miközben tartottam a telefont... vagy közben ilyen-olyan oldalakat nézeget...
Én látom rosszul, és nem kellene ezt elvárjam?:/
Nem mondtam neki semmit még erről, nem akarok hisztizni:/
Csak kicsit már rosszul esik.
A kapcsolat elején még más az ilyesmi, akkor az ember repes az örömtől hogy felhívta a szerelme, és ez mekkora jó, de bizonyos idő elteltével, főleg ha minden nap beszéltek este, akkor ez hétköznapivá válik és nem hozza már közel sem azt az érzést amit a kapcsolat elején.
És mivel az ilyen beszélgetések általában technikailag a semmiről szólnak, tehát szokásos "mi történt ma veled?" stb témák jönnek elő minden nap, meg hogy mi volt matekórán, ez egy idő után elcsépelté és unalmassá válik, így az ember pótcselekvésképp vagy mással beszélget, vagy én pl játszani szoktam hang nélkül addig. Ez történik ha valami általánossá válik. Laposodik a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!