Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl hiú és önző lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hiú és önző lennék, amiért rosszul esik ez?

Figyelt kérdés

Párommal minden este szoktunk beszélni telefonon, még ha találkozunk is nappal, lefekvés előtt beszélünk egy fél vagy egy órát. Nemrég jött haza külföldről, és már nagyon hiányzott,hogy tudjunk telefonálni.

Viszont néha ő mással is beszél közben, sokszor hallom, hogy csipog és jön üzenete fb-n majd elkezd ő is írni, ilyenkor meg jól elhallgat. Kérdeztem, aztán mondja, hogy hát egy barátja írt.

Tudom, hogy nem én vagyok a világ közepe, de mikor mi beszélünk, akkor nem ide kellene figyeljen? Tegnap este + 2 barátjával beszélt még, miközben tartottam a telefont... vagy közben ilyen-olyan oldalakat nézeget...

Én látom rosszul, és nem kellene ezt elvárjam?:/

2013. szept. 12. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát, nekem is hasonlót mondott az asszony (hogy most látom, más dolgod van, majd beszélünk később, és azért észbe kaptam.:) Szerintem kicsit túlreagálod.
2013. szept. 12. 22:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet:/ Magamban őrlődöm, ahogy egyre több ilyen lesz, annál inkább zavar. Neki nem mondtam még:/
2013. szept. 12. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
8-as en is igy vagyok..
2013. szept. 12. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Felesleges. :) egy idő után óhatatlanul is másabb a beszélgetés egy kapcsolatban. Kevesebb sallang, több emberi és gyakorlati dolog. :)
2013. szept. 12. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig hidd el nekem egyre több ilyen lesz. Nekem speciel herótom van ettől a felesleges telefonálgatástól. Az egy dolog hogyha az embernek van mondanivalója és azt megosztja a partnerével mert történt valami, meg persze naponta 1-2x pár perces egyeztetés az jólesik, de hogy kötelező jelleggel fél-1 órát kell beszélgetni a semmiről minden nap, az egy idő után kiviszi a hajamat. Unalmas, és inkább lesz bosszantó napi rutin semmint boldogságot okozó.
2013. szept. 12. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Minek telefonálni ha nincs miről beszélni? Amikor látod hogy unja akkor köszönj el, ennyi.
2013. szept. 13. 01:30
 17/17 viktor123456 ***** válasza:

El dem tudom képzelni. Napközben találkoztatok, hazamentek, felhívjátok egymást:

-milyen volta napod drágám?

-veled voltam, baaz. :-)

Van mondanivalótok, vagy csak semmitmondó a beszélgetés?

2013. szept. 13. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!