Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobtam a pasim mert szerintem szégyellt, most lelkiismeretfurdalásom van?
Konkrétan ez történt http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__48225..
Nem kérdeztem semmit, csak megírtam neki skype on hogy szerintem nem kéne többet találkoznunk. Erre nem válaszolt és azóta sem szól hozzám. Nagyon fájhat neki? Normális hogy rosszul érzem magam a dolog miatt és sajnálom őt? Hogy lehet a sajnálaton túllenni ilyenkor?
Nem tudom mit sírsz 3 hónap után azért hogy bemutasson... én 5 hónap után mutattam be a férjemet.
Én az ő édesanyját 2 hét után, de az a hátam mögött lett megszervezve, nem tudtam róla. Haragudtam is...
3 hónap még nem sok idő, hogy ezért ennyit kelljen nyávogni. Érdekes módon a férjem se panaszkodott ilyesmi miatt. Pedig amúgy én is idősebb vagyok. majdnem 3 és fél évvel.
Ha 1 év után se mutat be , na az gyanús lenne.
És igen, 3 hónap után szemét húzás volt neten szakítani.
amíg nem találtam meg az igazi társat, én is sokat csalódtam, és én is inkább azt mondtam, hogy szakítsunk, minthogy a pasi mondja előbb... büszkeségből. sajnos kevés az infó, hogy el lehessen dönteni, hogy szégyell, e vagy nem akar minden futó kapcsit bemutatni a családnak. amúgy én 5 évig voltam úgy, hogy randizok, illetve párkapcsolat, és csak a férjemet mutattam be otthon, senki mást. és csak 5 hónap után.
volt olyan kapcsolatom ami 10 hónap volt, még se mutattam be.
nem kell ezen annyira fenn akadni amúgy...de ha téged zavar, akkor igen, jobb hogy most vetettél véget a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!