Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van lelkiismeretfurdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van lelkiismeretfurdalásom?

Figyelt kérdés

A pasim, mielőtt összejöttünk, nagyon csajozós volt. Szóval volt vagy 4 barátnője előttem illetve ezeken kívül kb 10 lány akivel smárolt és/vagy lefeküdt.

Most már 5. hónapja járunk de már a 3. hónap óta sürgeti a szexet. Vagyis nem erőszakosan csak noszogat. Tegnap is ezen "vitatkoztunk" de nem igazán mondanám vitának, Facebookon és akkor mondtam neki hogy jó akkor másnap (azaz ma) feküdjünk le... és most meg idejött és tökre örült meg várta meg be volt indulva, de én még mindig nem éreztem úgy hogy eljön az ideje ezért leállítottam. Teljesen elment a kedve. Ezután kb. 20 percig csak üldögéltünk a szobámban aztán azt mondta megy haza mert még meg kell etetnie a kutyáját... Szájrapuszival elköszönt. És most tök lelkiismeretfurdalásom van emiatt. :( 17/L

2012. okt. 1. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen emiatt. A barátod már szeretné, ez érthető, mivel ezek szerint ő már előtted aktív szexuális életet élt, ezért fokozottan hiányzik neki, de ha te még nem vagy rá készen, akkor nyugodtan állítsd le. Megoldódik majd ez szerintem.:)
2012. okt. 1. 21:36
 2/7 anonim válasza:
Szerintem, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert ha szeret, akkor vár és tudomásul fogja venni, h te még erre nem állsz készen. Nem bántani akarlak, de ha ennyire sürgeti a szexet, akkor gyanús. De ez persze, koránt sem biztos és nem minden pasi egyforma. Lehet, h váratlanul érte a visszautasítás, de beszéld meg vele (NORMÁLIS MÓDON) h te erre még nem állsz készen, értse meg. Ha szeret, úgyis megérti:)
2012. okt. 1. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Én elhiszem, hogy hiányzik neki, de azért megérthetne téged is.... Bunkó volt, hogy le is lépett, miután még sem kapta meg...

Mellesleg ez NAGYON gyanús dolog, ugye tudod? Hogy ennyire sietteti, és így reagál arra, ha elutasítod.

Jól gondold meg szerintem, hogy ő az, akinek oda akarod adni, és biztosan nem bánnád-e meg később...

2012. okt. 1. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Mellesleg ha már 3. hónap után sürget, és azóta 2 hónap telt el, és nem hagyott fel vele, az nekem sem tetszik túlzottan.

Felhúzta magát azon, hogy te mégis visszautasítottad? És hirtelen olyan fontos lett a kutyája? De persze ha lefeküdtél volna vele, akkor a kutyát hagyta volna éhen veszni? Furcsa ez nekem nagyon.

Inkább felháborodva legyél, és ezek után sokkal jobban gondold meg, hogy le akarsz-e egyáltalán feküdni vele.

Annak idején az én párom csak rákérdezett, hogy szeretném-e, és én mondtam, hogy nem. Megértette, és nem hozta föl többet a témát. Aztán valahogy úgy alakult, hogy nekem jött meg előbb a kedvem hozzá. Szerintem még hónapokig képes lett volna várni, sőt, akár évekig is, mivel előttem már 4 éve nem volt barátnője, engem meg tisztán csak szeret, és mégis csak megköszönte, hogy ő lehetett nekem az első és egyetlen. :)

2012. okt. 1. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyen pasik minek kellenek bárkinek is aki normális? Azt hiszed majd melletted rendes lesz vagy mi? Jaj, dehogy lesz. Te is csak egy leszel a sok közül neki...

Nálunk is voltak gondok, mert nem álltam készen, de a párom nem megsértődött és hazament valami hülye indokkal, hanem ott maradt velem és csináltunk mást együtt és jól éreztük magunkat. Ilyenek a normális pasik. Nem állandóan dugni akarnak.

2012. okt. 1. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
39%

Furcsállom, hogy itt (gondolom a hozzászólók többsége nő lehet) eléggé nekiugrik a férfinak, holott egy másik kérdésnél meg feszt azt hangozatják, hogy de ritkán fekszik le velük a pasi...

Hogy a kérdésre reagáljak. Szerintem 3-5 hónap után egy kapcsolat már bőven megér arra, hogy lefeküdjön a két fél egymással. Nem tudom, 5 hónap után ugyan mi az akadálya ennek? Nem csodálom, hogy a srácnak elment a kedve. A hozzászólók nem értem, miért írják, hogy gyanús; azért egy srácnak bőven bántja a lelkét, hogy már majdnem fél éve jár úgy egy lánnyal, hogy még le se feküdt vele. Ha egy srác csak a szex miatt jönne össze egy csajjal, nem várna 3 hónapig, már 1 hónap után simán megkérdezné, hogy mikor lesz tutyimutyi. De ugyanakkor a dolog annyira nem vészes, hogy ezért lelkiismeret-furdalásod legyen. Ugyanis azt sem árt figyelembe venni, hogy te nem akartad a szexet.

2012. okt. 2. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ember! A kérdező 17 éves, és még szűz! (Legalábbis nekem ez jött le a kérdésből.) Egy szűz leánynak pedig nem olyan egyszerű rászánnia magát. Számít, hogy ki az első!

Még ha valaki ezt nem is tudja elfogadni. Igenis számít, milyen az első élmény, és hogy kihez kötődik.

Rossz lehet egy egész életet leélni azzal a tudattal, hogy olyannal tette meg, aki meg se érdemelte. A szexualitás a világ legintimebb dolga (kellene hogy legyen), ezért nagyon óvatosan kell(ene) bánni vele.

Szóval én tökéletesen megértem a kérdező aggodalmát.

Ha már egy többedik kapcsolatról lenne szó, ami előtt több férfival volt szexuális élménye, én sem érteném, miért hezitál 5 hónapja... Akkor vagy kell, vagy nem kell, de ha nem kell, szakítsanak.

Viszont itt még az első alkalomról beszélünk.

2012. okt. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!