Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van emiatt bűntudatom/lelkiismeretfurdalásom?
Annyi a lényeg, hogy legyél velük őszinte. Akkor nem lehet baj. Ha úgy érzed, hogy "meg akarod őket szereti idővel", akkor ezt tudasd velük, onnantól tiszta a lelkiismereted.
De egyébként, 3 hónap szerintem kevés. Várnod kéne a dologgal, legalább fél évet. Szerintem.
Várnék én, de egyik pasit se én hívtam magamhoz.Elhajtani meg nincs szivem, mert van akit kedvelek.Csak nem szeretem...Viszont mindig őszinte vagyok, és megmondom az érzelmeimet.
Most hogy szingli lettem, egyből rámkattantak. :S És akit megismerek, egyből megszeret, esélyem sincs sima barátságra. -.-"
/Nem egózásból mondom, mert tényleg így van, és nem is örülök neki.../
Azzal nem veszítesz semmit, hogy ha találkozol egy-két fiúval, jobb esetben lesz valaki, akiben találsz valamit.
Viszont ne sumákolj!
Annyival tiszteld meg azokat a fiúkat is, hogy megmondod nekik azt, hogy nem szeretnél vele találkozni... Lehet úgy tűnik, hogy szívtelen vagy, de megkíméled magad, attól, hogy olyan találkozókba menj bele, amit nem szívesen tennél, és nekik is időt spórolsz meg, hogy olyan lányoknál próbálkozzanak, akiknél van esélyük!
Az, hogy "megadom az esélyt" az mit jelent?
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy azzal nem találkozom, akivel nem akarok.Annak meg szoktam mondani, hogy boccs, de nem.És az esélyt úgy értettem, hogy megadom magamnak az esélyt, hogy új kapcsolatba kezdhessek.Néha úgy érzem, hogy készen állok rá, néha nem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!