Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hónapok óta távkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapok óta távkapcsolatban élek a barátommal, Pár napja egyik barátom megemlítette, hogy nagyon hasonlít a 2 évvel korábbi barátomra, ami eddig eszembe se jutott, és most azóta szörnyű bűntudatom van, miért?

Figyelt kérdés

Minden percben arra gondolok, és bűntudatom van emiatt, pedig nem lenne miért. akivel az első perctől kezdve komoly terveim vannak. Nagyon szerete ma mostani barátomat, egy hónap múlva pedig végre hazajöhet, de most ez ami bennem lejátszódik elront mindent, mert őszinte vagyok vele és elmondtam neki ezeket a dolgokat. Ő emiatt rosszul érzi magát én pedig kezdem utálni magam..

24/L

2011. márc. 29. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az, hogy hasonlít a régi barátodra nem a te bűnöd, sőt, ha nem is tudatosan mindenki egy szakítás után mindenki azt nézi egy új partnerben, hogy mennyire hasonlít az előzőre. Pl. nekem csak az olyan csajok jönnek be akik 75%ba hasonlitnak a barátnőmre. Szóval nyugtasd meg magad s őt is, hogy őt azért szereted , mert Ő és nem mert az előző. S ha hasonlít is a másikra nem jelenti azt, hogy te a régit szeretnéd még, hisz annak vége lett.
2011. márc. 29. 20:37
 2/2 anonim válasza:
Minden embernek megvan a maga ízlése párválasztás terén is! A mostani barátodban és az exedben is van valami tulajdonság ami nagyon egyformává teszi őket, ezért tűnhet úgy hogy hasonlítanak! De ez nem azt jelenti hogy az exed "rabja" vagy! Nekem is egy bizonyos stílusú emberek jönnek be, ezért is hasonlít egymásra majdnem az összes ex barátom, de emiatt nincs bűntudatom....
2011. ápr. 8. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!