Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek? Bűntudatom van.
Figy nincs ezzel semmi gond. Fiatal vagy, és nagyon ritka az h az ember tényleg csak egyetlen 1 másik embernek szenteli az egész életét. De ha lépni akarsz az új srác felé akk előtte beszélj a pasiddal. Legyen gerinced.
Ha beleszeretsz akk pedig válaszd az új srácot. Mert ha képes voltál másba beleszeretni akk nem szereted igazán a mostani barátodat.
Teljesen normálisak az érzéseid!
Hiszen te is csak nőből vagy. Ne legyen bűntudatod, szerintem hagyj időt még magadnak, felesleges a barátod egyenlőre ezzel traktálnod. Valószínű ez csak egy hirtelen fellángolás-ezzel még nem csaltad meg-Idővel úgyis rájössz, hogy kifelé húzol jobban, na akkor szólj a barátodnak, hogy van egy másik fiú, aki megingatott, és szeretnél ő vele kezdeni, de mielőtt bármi történne közted és az "új fiú" között a jelenlegit mindenképpen zárd le!
37/N
Okosan gondolkodsz! :)
Idővel a szerelem átalakul szeretetté, majd később megszokássá. (Nem mindenkinél)
Van akinél a szerelem nagyon sokáig fenn áll, van akinél ez rövidebb időszak, nem lehet behatárolni, mi mikor következik be!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Mint mondtam ez természetes dolog! A férfiak is többször vannak így a kapcsolat során, hogy meginganak! A barátodnak ne szólj erről, maradjon a te titkod, idővel úgyis elfogod dönteni, mi legyen! A női megérzés működni fog!
Kívánok neked sok sikert az életben!
37/N
Nagyon szépen köszönöm! :)
Attól félek,hogy egyszer elveszítem,de nem akarom,mert soha nem voltam még ennyire szerelmes. De sajnos tudom(vagyis érzem)hogy ő már nem igazán érzi azt irántam,amit én ő iránta! És ez elszomorít,mert nekem pl. szexuális téren is ő volt az első...És azt akarom,hogy egyben az utolsó is legyen,habár tudom,hogy nem így lesz,és egyszer úgyis vége lesz(Mondjuk ezt még magamnak sem akartam sokáig elismerni)
Ne erre gondolj állandóan, mert ez is rányomhatja a bélyeget a kapcsolatra! Inkább élvezz minden pillanatot a szeretett férfi társaságában. Nyugodj meg! Idővel úgyis minden kiderül, de addig érezd magad jól vele és ne kérdezd állandóan, hogy szeret e még. Mint mondtam okos lány vagy, és az érzéseid úgyis megmondják, mi a helyes cselekedet!
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!