Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bűntudatom?

Figyelt kérdés

Másfél évig voltam együtt a párommal. Ő volt az első komoly kapcsolatom. Nagyon szerettem és mai napig is. De kiderült hogy az exével összemelegedett" és tartották a kapcsolatot. rengeteg vita volt miattunk közte.. s én ezért szakítottam mert meguntam ezt. Már jó ideje ennek. Azóta nem volt senkim. De egyre gyakrabban érdeklődnek más srácok és hívnak randizni amiket általában visszautasítottam.Azonban tegnap mégis elmentem egyre de végig bűntudatom volt hogy találkozgatok valakivel.

Miért van ez?

L/21

2011. máj. 1. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert szereted a mai napig is.
2011. máj. 1. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert még mindig vonzódsz a sráchoz és úgy érzed, hogy azt teszed, amit ő tett veled. Idővel elmúlik.
2011. máj. 1. 17:37
 3/6 anonim válasza:
Szereted még az előző párodat? mert ha érzel vmit iránta akkor ez csak is azért lehet ...
2011. máj. 1. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten szeretem. Mindig is az életem része marad. Az első férfi az életemben és olyan érzéseket és váltott ki belőlem mint még soha senki. Amikor elhagytam akkor is szerettem, talán akkor a legjobban. De martuk egymást a volt párja miatt és ezzel elrontottunk mindent..
2011. máj. 1. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
én is szeretem a volt barátom,nekem is ő volt az első...kb1hónapja szenvedek hogy elrontottam a dolgot,és nem tudom mikor fogom elfelejteni,de ha szereted akkor keresd meg,beszélj vele lehet még lenne esélyed...sajnos nekem már nincs): de ha nem lesz akkor meg túl kell lépni a dolgon,az idő nem segít,csak te segíthetsz magadon,ugyhogy ismerkedj tovább ha nem lesz esélyed
2011. máj. 1. 18:38
 6/6 anonim válasza:
Akkor felejtsd el! Lépj túl rajta és ha ezt megteszed akkor már nyílt leszel egy új kapcsolatra :) ha sehogysem megy elfelejteni tudok egy jó módszert : égesd el a fényképét v a közös képeteket és mondj valamit pl. : nyitott leszek az új kapcsolatomra ;)
2011. máj. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!