Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeretfurdalásom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 18:46
3/20 A kérdező kommentje:
Van egy férfi ismerősöm, itt lakik nem messze. Nős, én független vagyok. Elég jól, rég óta ismerjük egymást. Én eléggé gátlásos vagyok, de vele mindig is megtudtam mindent beszélni, valahogy az első perctől szimpatizáltam vele. Tegnapelőtt felhívott, eléggé későn, mert el akart kérni egy telefonszámot. De aztán nagyon sokáig beszéltünk telefonon. Én a szokásostól jobban pörögtem, ezt ő is megérezte. Megkérdezte mi van velem, én meg azt mondtam, hogy pezseg a vérem. Erre azt mondta( nős létére), hogy baromira kíván és akar. Lehet piás is volt, nem tudom. Erre még velem is elszaladt a ló, és olyat mondtam amit már megbántam, azt h én is kívánom őt, és mit nem adnék h a karjaiban legyek most. Elindultunk a lejtőn. Jött minden. Elmondta, hogy biztos jó bevállalós vagyok az ágyban, és mindent megtennék, ami az ő fantáziájában megszületik. Olyat is mondott, hogy el tudja képzelni velem a szeretkezést, azt hogy végigsimít, végigcsókol stb, stb. Mindezt úgy, hogy ott volt néhány szobával arrébb a felesége. Nekem sem kellett volna kétszer mondani azért... ha átjött volna, nem vállaltam volna felelősséget magamért....nagyon be voltam indulva. Nem történt semmi, elköszöntünk, de azt mondta, hogy neki ez a beszélgetés felért egy jó szexszel. Hülyén érzem magam, gyötör a lelkiismeret. Most egy ribi, házasságtörőnek számítok? Elitéltek ezért? Megkértem, hogy ezt a beszélgetést felejtsük el, és ne emlékezzünk rá, ne legyen kihatással semmire. Nem tudom mit csináljak, biztos nem tudok ezek után a szemébe nézni, a feleségének meg pláne nem. Félek, hogy ezután, azt fogja hinni, hogy bármikor megkaphat, pedig csak be voltam indulva akkor, nem tudtam mit beszélek...Mit tegyek?
2013. jún. 24. 18:47
5/20 anonim válasza:
Hát ebből így is úgy is szex lesz.
6/20 anonim válasza:
Ő kezdte... De ne menny tovább ha lelkiismeretfurdalásod van!
7/20 A kérdező kommentje:
Nem lesz szex! azóta már máshogy látom a dolgokat.
2013. jún. 24. 18:53
8/20 anonim válasza:
Attól függ, mi miatt van. Ha még helyrehozható, tedd rendbe. :)
9/20 A kérdező kommentje:
nem csináltunk semmit. Csak amiatt, hogy ilyeneket mondtam, közben ott a felesége. Egy szerencsétlen utolsó rib...-nak érzem magam....
2013. jún. 24. 18:55
10/20 anonim válasza:
8-as vagyok, utólag láttam, hogy közben leírtad a sztorit.
Próbálj meg mással foglalkozni, a férfivel meg ha találkozol legközelebb és szóba hozná, határozottan mondj nemet. De akkor tényleg legyél határozott. Ha azt látja rajtad, hogy te magad sem hiszed el amit mondasz és valójában mást akarsz, továbbra is hajtani fog, amíg meg nem kap téged egy éjszakára. Akkor pedig valóban okod lenne a bánkódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!