Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire lelkiismeretfurdalásom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most rengetek hideget kapok, de nem érdekel, ki kell adnom magamból és én is tudom, hogy szánalmas...

tehát..

1 éve együtt élek a barátommal, boldogság volt stb... aztán volt egy óriási vitánk, ami miatt majdnem szét is mentünk(nem akarok ebbe belemenni) és azóta nem tuodk már úgy názni rá.. csalódtam benne meg még most is nagyon fáj... előtte rá se néztem a pasikra, nem tudtam egyszerűen érdekelni.. az a fiú se érdekelt, akivel most megcsaltam.. akkor is tudtam, h érdeklem őt stb de akkor nem foglalkoztam ezzel, mert bennem vlt, hogy nekem van pasim, szeretem, nemérdekel más.. aztán a vita után 1-2 csók elcsattant, de tegnap átmentem hozzá tanulni, mert mindjárt itt az érettségi és muszáj volt(mert ő német állampolgár is) barátom is tudott róla.. tehát átmentem, tök jól elvoltunk, megcsináltunk pár téteét, játszottunk xboxon, aztán egyszer csak nagy csend, megcsókolt, puszilgatta az arcom, simogatott és arra gondoltam, hogy istenem de jó érzés, de nem, ezt most abba kell hagyni, de nem szóltam, csináltuk tovább, levetette a pulcsim, aztán az ölébe húzott, felemelt és az ágyba tett, csókollt...tudtam h ezt nekem nem szabad de :'(.. nem tudom.. nehéz elmondani ezt az érzést aztán benyúlt a nadrágomba, és akkor erőt vettem magamon és aztmondtam h nem, ezt haggyuk abba..

nagyon nehéz volt ezt mondani neki, mert egy annyira aranyos, kitartó és őszinte fiú, és nagyon tetszik..elmondtam neki, hogy nem akarok a barátommal játszadozni, de vele se, nem akarom, hogy úgy érezze, hogy eszközként bánok vele... szeretem a barátomat csak most kicsit furcsa minden közöttünk.. nem kapok annyi törődést és szeretetet, mint régebben, egy picit úgy kihűlt a kapcsolatunk, de szeretném megoldani, csak elég nehéz... beszéltem már barátommal, mondtam h csináljunk vmit, hogy jobb legyen stb... hát..majd meglátjuk.. köszi ha végigolvastad..

2013. márc. 1. 07:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha elmondod a barátodnak mi is történt (már pedig az lenne a helyes) akkor nem lesz mit megjavítani, mert nem hiszem hogy ilyet bármely pasi elnéz egy csajnak.
2013. márc. 1. 07:30
 2/21 anonim ***** válasza:
Te a barátoddal kb csak megszokásból vagy együtt... Ennyi.
2013. márc. 1. 07:35
 3/21 A kérdező kommentje:
ez nem megszokás... nagyon szeretem! amikor lemegyek a szüleimhez vidékre és mondjuk ő nem jön valamiért, annyira várom, hogy végre lássam, meg érzem, tudom, hogy szeretem és pont ezért nem akarom elveeszíteni, ha elmondom, akkor elveszítem..
2013. márc. 1. 07:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Viszont ha nem mondod el felemészt, és ki tudja a srác kinek mondja el.
2013. márc. 1. 07:44
 5/21 A kérdező kommentje:
nem tudom megtenni, elhagy és én nem akarok nélküle élni:( tudom, hogy nem kellett volna ezt tennem de olyan jó érzés volt, hogy ő törődik velem.. és nem csak tegnap, hanem mindig... annyira nehéz elmagyarázni ezt az egészet..
2013. márc. 1. 07:47
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Remélem elhagy, megérdemled.
2013. márc. 1. 08:13
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Érteni értem de ha tényleg szereted a srácot ilyet nem csinálsz.
2013. márc. 1. 08:20
 8/21 A kérdező kommentje:
tudom.. késő bánat.. de tényleg nagyon szeretem és én nem akartam megcsalni, nem tudom mi volt velem, meg fogok őrülni..:/ nem akarom elveszíteni... aztsem kellett volna hagynom, hogy idáig eljussunk.. hamarabb is abbahagyhattam volna, de már nincs mit tenni és én úristen annyira utálom magam :(
2013. márc. 1. 08:25
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem ne sajnald!lrhrt a fiud is megcsalt mar...ebben a vilagban mar semmi sem meglepo!ha olyan csunyan veszekedett veled annak oka volt!
2013. márc. 1. 08:40
 10/21 A kérdező kommentje:
tudom, hogy semmi sem biztos, meg tényleg durván viselkedett velem akkor.. de mindig is úgy gondoltam, hogy nem szabad senkit se megcsalni, mert nekem is fájna.. megcsaltam..nálam már a csók megcsalás.. de nem feküdtem le vele hála az égnek, vissza fogtam magam..
2013. márc. 1. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!