Túl sokat lennék így a kislányom nélkül?!? Legyen lelkiismeretfurdalásom?
Szeretnék nagyon fogyni, szépülni és ezekért edzésekre járni. ami így nézne ki:
Hétfő : pilates 1.5ó
Kedd : -
Szerda : pilates 1.5ó
Csütörtök : capueira 1ó
Péntek : alakformálás 1ó
Mondtam anyósomnak, reakció : "és a kislánnyal mikor leszel?" (nem volt annyira durva, nevetve mondta)
Mondtam páromnak, reakció : "van egy kislányod is..."
ma is volt pilates, a párom volt itthon vele és simán letette aludni és kész, a gyerekkel semmi gond.
Olyan nagy gond lenne ha eltűnnék magamnak 1-1 órákra így??? legyen lelkiismeretfurdalásom? hagyjam abba? dagadt vagyok, narancsbőrös, csüngős hasú, mindenki meg is említi...
most szeretnék gyökeresen változtatni!!!
Ha megteheted,és van aki vigya´z a kicsire....Ha neked nincsen lelkifurdalásod,akkor menj nyugodtan.Bár én is mehetnék.....
De 2 kicsi mellett.
En most megyek vissza dolgozni heti 3 napra, ket fiam (2 eves es 8 honapos) megy bolcsibe hetente 2x, 1x apa vigyaz majd rajuk. Na nekem van egy kis lelkiismeret furdalasom.
Neked ne legyen. :)
Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Menj nyugodtan. A mostani anyukák gondolják azt, hogy a gyereknek az édesanyjára van szüksége. Nem. Az én lányom is nagyon szeret a mamiknál lenni. Nyilván ott mások a szabályok. Apa is többet megenged neki mint én.
Másodsorban te is kikapcsolódsz egy kicsit, feltöltődve, nyugodtabban kezdesz neki a következő napnak, és ezt a kislányod is érzi biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!