Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lelkiismeretfurdalásom van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkiismeretfurdalásom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 18:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Neki is lenne lelkiismeretfurdalása....de csak miután már megtörténne a dolog szerintem, de nem fog. Azért nem vagyok egy dög, ha még el is szaladt velem a ló kicsit...
2013. jún. 24. 19:00
 12/20 belbolyhocska ***** válasza:

Őszintén... tényleg ne menj bele, mert neked is nagyon rosszul esne, ha a felesége helyében lennél.. :(

A hapsi meg szerintem ígyis-úgyis meg fogja szegény nőt csalni. Csak kérdés, hogy kivel?

2013. jún. 24. 19:26
 13/20 A Tengerész ***** válasza:
Miután nem tettek semmi "olyat" ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Viszont ne lépj tovább még ha megint "rád jönne" is a ...hm vágy. Mert akkor már joggal lesz lelkiismeretfurdalásod.
2013. jún. 26. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően egy tisztességes nő vagy. Nem történt meg a dolog, a házasságtörést gondolatban ő követte el. Arra kell vigyázni , hogy ne legyen folytatás.
2013. jún. 27. 21:48
 15/20 Johnny B. Goode ***** válasza:

"be voltam indulva akkor, nem tudtam mit beszélek..."

Azt hittem, hogy az ember nem teljese ösztönlény, de mindig kiderül, hogy nem vagyok tévedhetetlen... :)

Azért szép dolog, hogy legalább elgondolkodsz rajta, bár az nem sokat ér, főleg, ha "tettlegesség" is lett volna belőle.

2013. jún. 27. 21:50
 16/20 Titii68 ***** válasza:
Gondolom otthon nincsen minden rendben teljesen az ágyban. Ha rendben lenne, akkor nem lennének ennyire erős vágyaid, amik belesodornak ilyen helyzetekbe. Beszélgess el a pároddal erről, viszont ha nem lehet ilyenekről beszélni vele, akkor viszont nem a párod. Szóval ha meg tudod beszélni a férjeddel akkor beszéld meg, de ha nem akkor "baszéld meg a szomszéddal :)". Ja és hagyd el a férjed, de minimum mond el neki. Ennyi. Őszinteség. áldozatkészség. Bizalom. Ez kell a kapcsolathoz,amúgy nem működik egyik sem.
2013. jún. 28. 14:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Nincs férjem...én független vagyok,ő házas.azota beszéltünk, nem mondott semmi olyat, hogy lelkiismeretfurdalása lenne, csak azt jegyezte meg, hogy jol egymásnak estünk akkor este, igy telefonon keresztül.
2013. jún. 28. 15:32
 18/20 utálommagyarországot válasza:
Nem lesz jó vége.
2013. jún. 29. 23:16
 19/20 Kata-Kata ***** válasza:

Szia!

Az élet ilyen, az én tippem az, hogy ő is csak álmodozott olyanról, amit soha nem is fog megtenni!

Te meg idővel úgy is találsz magadnak megfelelő független társat.

2013. jún. 30. 12:22
 20/20 Knapp ***** válasza:

A pasinak lehetne maximum lelkiismeret furdalása, ha történt volna komolyabb dolog, akkor is!

Egy életünk van, ha mindenkire tekintettel vagyunk, akkor a miénk sz@r lesz.

A független azért független, mert nem kell felelősséget vállalnia egy kapcsolatért. Ez sok hátránnyal is jár, de akkor már az előnyeiről legalább ne mondjunk le! :)

Na és mi történhet, ha összejöttök?

Kiderül, hogy a "tiltott gyümölcs" volt mindkettőtöknek az igazán izgalmas, akkor úgysem lesz egy hosszútávú dolog.

Vagy éppen arra is rájöhettek, hogy egymásnak teremtett titeket a sors (vagy az Úr, kinek hogy) és a fickó mostani kapcsolata a tévedés...

Egy jó kapcsolatot egy harmadik nem tud elrontani, ha nincs erre hajlam a kapcsolaton belül...

Egy dolog kavarhat be, ha a kapcsolatban élő csak kalandot vagy alkalmankénti szexet keres, míg a "szerető" komolyabban gondolja. Na az kínos, ezért aki kikacsintgat, annak inkább olyanokat kéne keresnie, akiknek szintén van "veszíteni valójuk".

Hja és ha már úgyis hajlamosak vagyunk rágódni a tetteink miatt, akkor inkább olyasmit bánjunk meg, amit megtettünk, mint olyasmit, amit nem. :)

2013. jún. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!