Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor egész végig szégyellt a volt barátom?
Szakítottunk már vagy 1 hónapja mert én 20 vok ő meg 33,és ez neki így tul sok.És kétlaki életet él,és mivel sportol ezért most ebben a városban van ahol én,de az igazi élete Pesten van így a főbarátai is ott.(Pesti barátai közül 2en tudnak rolam,az egyik a "lelkitársa" vagyis nagyon közel állnak egymáshoz)
Erre elkezdett megint irogatni,h szeret és látni akar de a nézete nem változott..majd én is kifakadtam és mondtam neki h ugy érzem,h nem tekintett méltó,komoly partnernek és nem vállalt fel,és én lennék neki a biztos tartalék akihez bármikor visszatérhet.
Erre visszaírt h "Gondolj arra amire csak akarsz,nem jol érzed,szeretlek!Csak a jövöd miatt nem vállaltalak fel.A cstársaim 70százaléka tudja ki vagy."
És ez a mondata kicsit elbizonytalanított,és nem tudom mit gondoljak.Szerintetek?
ma 19:52
mivel sportol ezért tisztában van a tartalékos kifejezéssel... na és te az vagy neki... nem jött be az "élvonal" ezért beveti a tartalékosokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!