Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresnétek vagy sem?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy egy csomószor én keresem a páromat ( 20/L) nem csak úgy, de akkor is amikor előző nap megbeszéljük hogy másnap átmegyek, de még majd pontosítunk mikor. Tegnp kérdeztem hogy átmenjek e ma, és mondta hogy igen, de minden féle képpen csak délután. Már délután van, de még annyira sem képes keresni hogy szóljon mikor menjek, hogy legyen időm elkészülni, nem pedig ha pl szól 3 kor hogy menjek át majd 5 re mit képzel ? Hogy tudok repülni és egy csettintéssel lefürdők, rendbe teszem magam vagy mi? Annyira fel tud ezzel bosszantani egyszer már mondtam neki, de ha meg nem keresem hogy mikor menjek át, akkor meg ő sértődik meg . Most komolyan kinek kéne keresnie a másikat ? ! Mert elegem van már hogy mindig én keresem az elmúlt időkben 81% ban...

2013. szept. 9. 15:12
 1/2 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Hagyd figyelmen kívül egy darabig, aztán majd jelentkezik ha akar, nem?
2013. szept. 9. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne keresd, aztán, ha legközelebb is utolsó pillanatban szól, akkor mondd azt neki, hogy már nem tudsz átmenni, mert más dolgod van, vagy nincs időd elkészülni, esetleg fáradt vagy, hogy összekapd magad, legközelebb szóljon időben. Csak tanul belőle..
2013. szept. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!