Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, zavarna ha a barátotoknál jóval többet keresnétek egy elnöki pozícióban?
Nem!!!
Miért zavarna.Ha közös kassza van semmi gond nem lehet.Már a külön kasszánál akadhatnak gondok.
Nálunk közös kassza van mióta összeköltöztünk.Sosem volt semmi gond.
Ha zavar, az már a baj jele.
Nem a pénz kéne legyen a mérték, hiába az a leginkább kézzelfogható dolog.
Nem zavar, ha nagyobb a jövedelmem, én most többet keresek havi 100 ezer ft-tal a páromnál, és így jobb, a pénz szabadságot ad, nem veszekszünk annyit, megveszem magamnak, amit akarok, nem tud beleszólni és terrorizálni, hogy mit hogyan osszak be. A gyerekek nevelésén nincs annyi vita, ha valamit meg akarok venni nekik, akkor megveszem. Zavart eddig nagyon, hogy a párom keresett többet és ráült a pénzre.
N/38
Engem nem zavarna, és nem sajnálnám a pénzt a barátomra sem. Persze csak úgy tenném, hogy az neki ne legyen kínos.
Azt biztosan tudom, hogy esze ágában nem lenne élősködni rajtam, ő is mindent megtesz és megtenne, hogy előrébb jussunk, boldoguljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!