Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, zavarna ha a barátotoknál jóval többet keresnétek egy elnöki pozícióban?

Figyelt kérdés
Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök többet keresne és befolyásos nő lenne?
2013. márc. 20. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nem azért tanultam, hogy a pasim nyivákoljon, ha többet keresek.
2013. márc. 20. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem, mint nőt, nem zavarna. :D Hát, hogy a férfit zavarná-e, az sanszos. Az viszont engem is zavarna, ha ezzel felhozakodna, egy szexista, komplexusos emberrel nem szeretnék hosszú távon élni. :D

Na jó, eszméket és hasonlókat félretéve. Egy rendes, működő kapcsolatban nincs helye nálam irigységnek, örülni kell a másik sikereinek. Közös kassza esetén, és megfelelő élet mellett pedig szerintem teljesen mindegy, ki mennyit keres.

Viszont ha egy szakmában lennénk, el tudom képzelni, hogy vitákhoz vezetne a dolog, ezért nem is tartom valószínűnek, hogy ilyen kapcsolat működőképes legyen.

2013. márc. 20. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak annak a férfinak sérti a hiúságát, aki nem szereti, ha a nő önálló döntést hoz.

Ha a nőnek van több pénze, akkor nem fog mindent megbeszélni, megveszi magának amit akar, megveszi a gyereknek is amit akar.

Ha kevesebbet keres a nő, akkor a férj elé járul pl egy cipő miatt is és meg kell beszélnie azt is, ha a gyereknek vesz egy új ecsetet, ha az hobbiból fest pl.

A sok pénz hatalmat ad a férfiaknak, és ha a nő is jól vagy többet keres a férfi hatalma és nem a hiúsága csorbul! Az a bajod kérdező, hogy nem tudod eléggé kézben tartani a dolgokat, nem te vagy az isten otthon.

2013. márc. 21. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!