Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » így mondjam el neki, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így mondjam el neki, hogy még nem csókolóztam? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
a barátom szokta mondani, ha valamit rosszul csinálok , hogy béna. mivel még nem csókolóztam , ezért abban is béna vagyok, és lehet, hogy akkor is mondaná. lehet, hogy viccbõl mondaná, de nekem nagyon rosszul esne.
2013. szept. 8. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
te meg mond neki, hogy ba.lfsz
2013. szept. 8. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Marha jófej a barátod, látszik mennyire szeret és milyen figyelmes...
2013. szept. 8. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem fogja észrevenni , szerintem felesleges elmondani , mert abszolút semmi jelentősége nincs.

Én nem mondtam el az első előtt h az lesz az első , mert időm se volt rá , olyan hirtelen történt , de utána se fárasztottam ezzel a csajt. De egyébként nem is terveztem amúgy se , hogy el fogom mondani , tekintve , hogy már idősebb voltam , egészen pontosan 18 éves. A legkirályabb az volt benne , hogy a csaj el volt ájulva , hogy de jól csinálom , meg h milyen jó velem csókolózni és végig smároltuk az egész estét :D

20f

2013. szept. 8. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátod egy f@*z, dobd ki, keress értelmesebb, rád jobban odafigyelő fiút!
2013. szept. 8. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezen én is paráztam, mármint, hogy hogyan mondjam el, hogy még nem csókolóztam. Végül úgy történt, hogy váratlanul ért, de teljesen, így megmukkanni megmoccanni nem tudtam. Utána meg mondtam neki, hogy nekem ez volt az első. Ő meg elvigyorodott, és mondta, hogy na és a második? Aztán megint lekapott. Őt nem nagyon zavarta, pedig rám is sokszor mondja hogy béna vagyok, mondjuk ha frizbizünk, de csak mókából. Inkább azt nem értette, hogy 16 éves létemre hogyan lehetséges, hogy még egy fiú sem csókolt meg.
2013. szept. 8. 20:54
 6/6 anonim válasza:
Általában senki sem béna,csak azt hiszi magáról.Légy magabiztos!
2013. szept. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!