Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem? 13/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki az én sulimba jár (egy évvel idősebb nálam),de idén fog ballagni és nem merem elmondani neki, hogy tetszik nekem. Sajnos nem ismerjük egymást. Mindig engem néz és én is őt. Mivel idén ballag ezért nem szeretném, hogy később megbánjam azt, hogy nem mondtam el mert lehet, hogy ő is így érez irántam mint én. Hogy mondjam el neki, hogy mit érzek? Talán attól félek igazán, hogy vissza utasít vagy, hogy félre értem a helyzetet.
2013. szept. 8. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, tetszel nekem!
2013. szept. 8. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
csak kezdj el beszélgetni vele! egy idő után ráérzel majd a dologra
2013. szept. 8. 19:19
 3/3 vmi03 válasza:
"véletlenül" találkozol vele az utcán megkérdezed merre megy te meg Menj vele aztán beszélgess vele vmiről többi magától jön
2013. szept. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!