Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy meg sose csokoloztam? B. lent
Figyelt kérdés
mar tul vagyunk a harmadik randin, es felek , hogy egyszercsak odahajol es megcsokol. regota ismerjuk egymast, es tudja,hogy mar volt 3-4 baratom . azt viszont nem tudja, hogy egyikkel se csokoloztam.
tudom, hogy ciki, de 17/L
2013. aug. 9. 20:29
1/10 anonim válasza:
Miért akarod elmondani neki?Nem kell mindent tudnia :D
2/10 anonim válasza:
nem ciki és nyugodtan elmondhatod neki :)
de nem is muszáj, ha nem akarod
3/10 anonim válasza:
nem ciki és ha elmondod neki biztos tök normálisan fogja fogadni.:)
5/10 A kérdező kommentje:
de ha nem mondom el, erezni fogja nem?? :/
koszi a valaszokat :)
2013. aug. 9. 20:37
6/10 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy élvezd, nem az, hogy koncentrálj. Ez nem tananyag.
7/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Örülni fog hidd el. ;) Akkor neki is sokkal különlegesebb lesz az egész, mert ő az első neked. És ez jó érzés. Én örülnék az ilyennek. 16/F
8/10 anonim válasza:
Én 21 éves voltam, mikor először csókolóztam, és nem mondtam meg a fiúnak (aki azóta is a barátom) előtte. Mondjuk mi nem igazán randizgattunk - régóta ismertük egymást, és egyszer egy beszélgetésünk közben csókolt meg, eléggé váratlanul. :) Kb. két héttel később beszélgettünk arról, hogy kinek hogyan alakult addig a szerelmi élete - akkor mondtam el, hogy én korábban még csak nem is csókolóztam senkivel. Eléggé elcsodálkozott ezen, de hozzátette, hogy érződött, hogy eléggé paráztam. :D De ennyi volt, nevettünk, azóta alaposan begyakoroltam a csókot. De amúgy elsőre sem volt ciki, ha ő hajol oda hozzád, akkor úgyis ő irányítja majd a csók menetét, te csak hagyd, és csináld, ahogy jólesik. :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2013. aug. 9. 21:22
10/10 anonim válasza:
tényleg nem muszáj és nem is kell tudnia, de ha te elszeretnéd mondani neki akkor csak: ez így elég fura de...(hatásszünet)de még nem csókolt meg senki...:) remélem tudtam segíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!