Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni a nőgyülöletemtől?
Én régebben a férfiakat gyűlöltem. Apám elég csúnyán elbánt a családommal, míg anyám dolgozott, plusz munkákat vállalt hogy eltarsa a 3 gyerekét, addig apám az örökségére hivatkozva nem dolgozott, mondván hogy minek az neki, van elég pénze és abból álltak a napjai, hogy ivott és nőzött, wellnesselni vitte a nőit, minket meg esetleg nyaranta egyszer levitt a balcsira, és ott egy rohadt lángost sajnált nekünk megvenni.
Falun laktunk, meg akkoriban nem volt módi hogy 12-13 évesen pasizzunk, ezért csak akkor jött bennem felszínre a férfi gyűlölet amikor gimis lettem és elkezdtek nekem udvarolni a fiúk. Nem tudatosan, de ha összejöttem valakivel, akkor elértem hogy belém szeressen, majd jól átvágtam, hogy hadd szenvedjen csak. Ez így ment pár évig, összesen 7 fiúval játszottam el ezt, és mindeközben egy fajta büszkeséggel töltött el, hogy ezt meg tudtam csinálni. Míg a barátnőim arról panaszkodtak, hogy minden pasi egy szemétláda, én kihasználtam a fiúkat és mindegyikük azt mondta bárcsak
olyanok lehetnének, mint én, mert engem senki nem tud átverni, és kemény tudok lenni, utánnam mindig futnak a srácok.
Végül anyukám ültetett le beszélgetni, hogy ez nem állapot amit csinálok, ha így folytatom ugyanolyanná vállok, mint apám, akit a legjobban gyűlölök. Elmondta, hogy nem minden férfi szemét, mert a szemétség nem nem, hanem ember függő és csak a saját boldogságomnak teszek keresztbe ha minden férfit egy kalap alá veszek és nem engedem magamat megbízni senkiben, szerelmesnek lenni.
Azóta probálom levetkőzni ezeket a férfi gyűlölő vonásaimat, de sajnos nem megy egyről a kettőre. Szóval abszolút meg tudlak érteni hogy a sok csalódásod miatt elítéled a másik nemet. De arra kell gondolnod, hogy ezzel a hozzáállásoddal tényleg csak a magad esélyeit rontod a boldogságra. Nem szabad minden azonos neműt egy kalap alá venni, hisz ahogy vannak szemét nők, úgy vannak szemét férfiak is.
És ha csalódás ér, akkor nem kell úgy elkönyvelni, hogy csak a másik a hibás, hanem magadba is kell nézni, hogy vajon mi nem volt benned megfelelelő, mit csináltál rosszul. A lényeg, hogy fejleszd magad szellemileg, hogy kiérdemeld a megbecsülést és a szerelmet.
Tudod, 79 %, most én szégyellem magamat helyetted!!
Egyetlen férfi, az apád miatt képes voltál minden férfit az ellenségednek látni! Ha ti nők elvárjátok, hogy a férfiak még a sokadik nőben való csalódás után is emberként tekintsenek a nőkre, akkor ugyanúgy viszont is elvárható mindez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!