Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni a nőgyülöletemtől?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy rengeteg nőben csalódtam. Nem csak azok készítettek ki, akikre nyomultam, hanem osztálytársak, munkatársak, stb és így rájöttem, hogy többéségében (99 százalék) alattomosak. Hogyan tudnék ettől az érzéstől megszabadulni és hogyan tudnám elhitetni valahogyan magammal azt, amit a társadalom elvár. (Vagyis azt, hogy a nő a legcsodálatosabb létező a világon, minden jónak forrása, akit óvni, babusgatni kell.)
2013. szept. 6. 20:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Én régebben a férfiakat gyűlöltem. Apám elég csúnyán elbánt a családommal, míg anyám dolgozott, plusz munkákat vállalt hogy eltarsa a 3 gyerekét, addig apám az örökségére hivatkozva nem dolgozott, mondván hogy minek az neki, van elég pénze és abból álltak a napjai, hogy ivott és nőzött, wellnesselni vitte a nőit, minket meg esetleg nyaranta egyszer levitt a balcsira, és ott egy rohadt lángost sajnált nekünk megvenni.

Falun laktunk, meg akkoriban nem volt módi hogy 12-13 évesen pasizzunk, ezért csak akkor jött bennem felszínre a férfi gyűlölet amikor gimis lettem és elkezdtek nekem udvarolni a fiúk. Nem tudatosan, de ha összejöttem valakivel, akkor elértem hogy belém szeressen, majd jól átvágtam, hogy hadd szenvedjen csak. Ez így ment pár évig, összesen 7 fiúval játszottam el ezt, és mindeközben egy fajta büszkeséggel töltött el, hogy ezt meg tudtam csinálni. Míg a barátnőim arról panaszkodtak, hogy minden pasi egy szemétláda, én kihasználtam a fiúkat és mindegyikük azt mondta bárcsak

olyanok lehetnének, mint én, mert engem senki nem tud átverni, és kemény tudok lenni, utánnam mindig futnak a srácok.

Végül anyukám ültetett le beszélgetni, hogy ez nem állapot amit csinálok, ha így folytatom ugyanolyanná vállok, mint apám, akit a legjobban gyűlölök. Elmondta, hogy nem minden férfi szemét, mert a szemétség nem nem, hanem ember függő és csak a saját boldogságomnak teszek keresztbe ha minden férfit egy kalap alá veszek és nem engedem magamat megbízni senkiben, szerelmesnek lenni.

Azóta probálom levetkőzni ezeket a férfi gyűlölő vonásaimat, de sajnos nem megy egyről a kettőre. Szóval abszolút meg tudlak érteni hogy a sok csalódásod miatt elítéled a másik nemet. De arra kell gondolnod, hogy ezzel a hozzáállásoddal tényleg csak a magad esélyeit rontod a boldogságra. Nem szabad minden azonos neműt egy kalap alá venni, hisz ahogy vannak szemét nők, úgy vannak szemét férfiak is.

És ha csalódás ér, akkor nem kell úgy elkönyvelni, hogy csak a másik a hibás, hanem magadba is kell nézni, hogy vajon mi nem volt benned megfelelelő, mit csináltál rosszul. A lényeg, hogy fejleszd magad szellemileg, hogy kiérdemeld a megbecsülést és a szerelmet.

2013. szept. 6. 21:26
 22/39 A kérdező kommentje:
Huszonegyes: már meg se haragudj, de én pont az olyanokat utálom, mint amilyen te vagy.
2013. szept. 6. 21:29
 23/39 anonim ***** válasza:
ne szabadulj meg tőle, ilyen gáz pasi nem álljon szóba nőkkel, mindenkinek jobb lesz
2013. szept. 6. 21:32
 24/39 anonim ***** válasza:

Tudod, 79 %, most én szégyellem magamat helyetted!!

Egyetlen férfi, az apád miatt képes voltál minden férfit az ellenségednek látni! Ha ti nők elvárjátok, hogy a férfiak még a sokadik nőben való csalódás után is emberként tekintsenek a nőkre, akkor ugyanúgy viszont is elvárható mindez!

2013. szept. 6. 21:32
 25/39 A kérdező kommentje:
Mi a gáz ebben huszonhármas??
2013. szept. 6. 21:33
 26/39 anonim ***** válasza:
te férfigyűlölő a 79%al, feltételezem te vagy az aki a prostizós kérdésnél lúzereztél... gondoltam, hogy ilyen nyomorult vagy!
2013. szept. 6. 21:34
 27/39 anonim ***** válasza:
Hát egészségedre, utálj csak. Én felismertem a hibáim, próbálok rajtuk változtatni, de nehéz. Viszont már nem bántanék meg szánt szándékkal egy férfit sem. Már tudom kontrollálni magam és mindig átgondolom hogy mit csinálok. Nehéz ilyen alapvető vonásokon változtatni... de tudom hogy hülyeség minden férfit gyűlölni, mert vannak nagyon is jó emberek közöttük.
2013. szept. 6. 21:37
 28/39 anonim ***** válasza:
A kérdező leírta, h alaptalanul nőgyűlölő, azt a kis lúzer p.csök egyből támogatják, de ahogy leírta egy csaj, h okkal utálja a pasikat (csak nem azokon élte ki), akkor meg egyből lehurrogják. Gratulálok, és még a nők a felszínesek meg álszentek. Dedós banda
2013. szept. 6. 21:38
 29/39 anonim ***** válasza:
hat ja huszonegyes a sok csirkevel eljatszhatsz ilyet en kikalapalnalak ugy h becsokiznal ha ijet csinalnal velem. errol beszelek regen a gonosz dogok ijet nem mertek csinalni a ferfiakkal most meg mind ezt csinalja illetve csak az amelyiket meg nem raktak helyre.
2013. szept. 6. 21:39
 30/39 anonim ***** válasza:
28-as, én a 24-es vagyok! Leírtam világosan, hogy mi a bajom! Az, hogy egyetlen férfi miatt bélyegezte meg az összeset! Ha ugyanezt valaki férfiként megtenné, pusztán az anyja miatt, akkor ő lenne az utolsó szemét.
2013. szept. 6. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!