Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok megszabadulni a párom exének gondolatától. Mit tegyek?
Ó mi tíz év házasság után válunk az ex-ex-ex miatt. Én mindig leszartam a volt csajokat. Mikor kiderült kiakadtam mint a kakukkos óra de hidd el nem vezet a féltékenykedés sehova, Te fogod elcseszni az egészet.
Ha menni akar menjen a búsba ne hidd, hogy a levegőbe beszélek nekem a férjem volt az első és én úgy gondoltam vele fogom leélni az életem, mindenbe mellette voltam de a volt csaját elhagyta a párja és mit ad isten hát nem az én férjem vállán sírta ki a bánatát aki erre elhagyott engem. Sok boldogságot tudok kívánni nekik a közös életükhöz, ezek szerint nem én voltam neki az igazi.Hogy győzd le ezt a buta érzést? A boldogságoddal foglalkozz!
Szard le ha akarna valamit a csajtól titkolózna jobban, a csaj azért csesztet mert élvezi, ne add meg neki ezt az örömet, hogy szenvedsz miatta... ott egy kis pocaklakó gondolj rá nem érdemli, hogy már feszültségben kezdje a kis életét!!!! Fel a fejjel ha el akar hagyni a párod el is fog, de ne te lökdösd rá arra az útra. Bizalom hiányában miért vagytok együtt? Én sose túrtam a férjem telefonjában és nem nézegettem a facebookját sem! Nálunk is voltak zaklató telefonok nem ezzel kapcsolatban... vedd fel egyszer Te neked hátha beleszól! Vagy váltson telefonszámot! Tudod, hogy szeret és nem csal meg a párod de te mégis készen állsz arra, hogy tönkre tedd egy majom miatt a kapcsolatotokat???? Gondolkodj!!! És légy erős! Ha szereted a párod baromság miatt ne veszítsd el!
Köszönöm szépen a válaszokat. Igazatok van mindenben. Tisztában vagyok ezzel. Csak olyan jó magamból kiírni, mert már nem merek róla beszélni senkinek, mert úgy néznek rám, mintha hibbant lennék. Tudom, hogy csak én változtathatok ezen. Csak aki már járt a cipőmben, az tudja, hogy olyan nehéz.
Kicsit érzékeny és lelkis vagyok.. sosem értettem és nem fogom megérteni a rosszindulatú embereket, akik kapcsolatokat tesznek tönkre, ill. megpróbálják. Harcolni fogok mindenképp a boldogságomért! Köszönöm még egyszer és nagyon szép napot kívánok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!