Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni a nőgyülöletemtől?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy rengeteg nőben csalódtam. Nem csak azok készítettek ki, akikre nyomultam, hanem osztálytársak, munkatársak, stb és így rájöttem, hogy többéségében (99 százalék) alattomosak. Hogyan tudnék ettől az érzéstől megszabadulni és hogyan tudnám elhitetni valahogyan magammal azt, amit a társadalom elvár. (Vagyis azt, hogy a nő a legcsodálatosabb létező a világon, minden jónak forrása, akit óvni, babusgatni kell.)
2013. szept. 6. 20:33
1 2 3 4
 11/39 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

"a nok tenyleg csak szexre meg hazimunkara jok. gyengek testileg es lelkileg es butak mint a villamos"

Sajnálom, hogy eddigi életed során csak ilyen nőkkel találkoztál, remélem egyszer szerencsével jársz. Néhány tapasztalat miatt nem kéne mindenkit egy kalap alá venni. Nő és nő között is van különbség.

2013. szept. 6. 20:54
 12/39 anonim ***** válasza:

Ahogy végigolvastam, azt láttam, hogy a két véglet között ingadozol. A szeretet és a gyűlölet között, amik egyetlen érme két oldala. Ezzel nem te vagy az első a történelemben, sokan vannak még hasonlóan.

Az első lépésed az legyen, hogy rendbe hozod saját magadat!

Legyenek céljaid, hinned kell magadban és az álmaidban! Ha van munkád, pénzed és mozgalmas az életed, akkor mindjárt nem úgy állsz szembe egy nővel, hogy nem tudsz felmutatni semmit! És akkor már viszont is elvárhatsz tőle is valamit, ugyanis nem állnak feletted, ugyanolyan emberek, mint te magad! És ha így teszel, akkor már értékelni fognak és lesz olyan köztük, akinek te kellesz! és őt már biztosan nem fogod gyűlölni, hiszen szeret majd téged!

Erre gondolj, barátom!

2013. szept. 6. 20:55
 13/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, örülök, hogy vannak még együttérző emberek és nem csak én vagyok ezzel így. Amit pedig Pain... írt arról, hogy verni fogom a családomat, no comment.
2013. szept. 6. 20:56
 14/39 anonim ***** válasza:
egyutt is erzek veled de ez nem errol szol mert tenyleg igy van mondom. ismerek vagy 500 csajt es mind ilyen. vannak a buta csinibabak azok butan ilyenek es nemtudjak titkolni h menyire szanalmasak. vannak az dogos egyetemista vagy ertelmisegi r1b4nc0k na azok a legroszabbak mert azok elhiszik magukrol h ertekesebbek pedig nem jok semmire sot ezeknek meg a hazimunka is budos. szoval felesleg megvaltozz keress inakbb penz aztan veszel magadnak olyan not amilyet akrasz. ott leglalbb nem kell a felszines hazugsagikat hallgatnod meg a sok baromsagot amit osszehordanak orokke. pisz.
2013. szept. 6. 21:01
 15/39 anonim ***** válasza:
Üdvözöljük az ùjabb Ed Gein-t...!
2013. szept. 6. 21:03
 16/39 anonim ***** válasza:
Megoldás lehet még, hogy külföldi feleséget keresel magadnak! Sokkal kedvesebbek és háziasabbak, mint a magyar 3.14-csák.
2013. szept. 6. 21:05
 17/39 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem a levegőbe beszélek, van igazság alapja az általam leírtaknak. Egy szóval sem említettem, hogy te biztosan ilyen leszel. Csak valahogy elképzelhetetlen a számomra, hogy majd hirtelen másként fogsz tekinteni a nőkre. Bár ha valóban változtatni szeretnél, nem lehetetlen, de lehet egy pszichológus segítsége jól jönne.
2013. szept. 6. 21:05
 18/39 anonim ***** válasza:
Pain for Pleasure, a következőket tudnám mondani neked: Én is sokszor voltam már "nőgyűlölő", de azután mindig eszembe jutottak a nőismerőseim, barátaim és az, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint én! Ha az ember sokszor csalódik, akkor egy idő után elhiszi, hogy a nők csak azért vannak, hogy jól megszívassák és megkínozzák a férfiembert; de ez az állapot általában nem szokott tartós lenni. Amint találkozunk egy olyan lánnyal, aki szeret minket, teljesen meg tudunk változni!
2013. szept. 6. 21:11
 19/39 Pain for Pleasure ***** válasza:

Kedves 72 %-os

Remélem a többi gyűlölködő férfi is idővel észreveszi, hogy vannak még kedves nők és képesek lesznek megváltozni valakiért. Neked pedig gratula, hogy ez sikerült.

2013. szept. 6. 21:19
 20/39 anonim ***** válasza:
nincsenek. amelyik ilyennek laccik az alszent. a kedves emberek a legveszéjesebbek mert konnyen manipulalnak masokat.
2013. szept. 6. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!