Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni a nőgyülöletemtől?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy rengeteg nőben csalódtam. Nem csak azok készítettek ki, akikre nyomultam, hanem osztálytársak, munkatársak, stb és így rájöttem, hogy többéségében (99 százalék) alattomosak. Hogyan tudnék ettől az érzéstől megszabadulni és hogyan tudnám elhitetni valahogyan magammal azt, amit a társadalom elvár. (Vagyis azt, hogy a nő a legcsodálatosabb létező a világon, minden jónak forrása, akit óvni, babusgatni kell.)
2013. szept. 6. 20:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
67%

"Vagyis azt, hogy a nő a legcsodálatosabb létező a világon, minden jónak forrása, akit óvni, babusgatni kell."

Bocsi, de ez úgy hülyeség, ahogy van!

26/F

2013. szept. 6. 20:35
 2/39 anonim ***** válasza:
Sehogy. Tapasztalat:)
 3/39 A kérdező kommentje:
Egyes: tudom, de nem ez volt a kérdés.
 4/39 Christiano Ronaldo ***** válasza:
100%
Sehogy :DD Nem baj az ha megvan a saját véleményed, még akkor se ha arról szól hogy utálod az emberiség felét, viszont legyél kedves velük, biztos van egy kivétel akit nem utálnál..
2013. szept. 6. 20:36
 5/39 anonim ***** válasza:
0%
az a baj teso h azert erzel igy mert igy van. nem csak alatommasak de felszinesen es lelketelenek szoval amig igy erzel ahogy most addig legalabb nem amitod magad.
2013. szept. 6. 20:37
 6/39 anonim ***** válasza:
8%
sehogy! mivel a nők nagyon felszínesek és rendkívül alattomosak és elég ritkán szerethetőek és közel sem csodálatosak! és kevés jónak a forrásai, hiszen a szexen kívül még sok más jó dolog van az életben.
2013. szept. 6. 20:40
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

"Vagyis azt, hogy a nő a legcsodálatosabb létező a világon, mindenjónak forrása, akit óvni, babusgatnikell."

Ez tényleg nagy hülyeség.

Mi lenne ha nem a női nemre, hanem "csak" mint emberre húznád rá a csalódottságodat? Bár akkor lehet mindenkit gyűlölnél. Ha ez nem megy, akkor várd meg azt a nőt, aki miatt nem fogsz gyűlölködni.

Én is kifogtam sok farokrágót, mégsem utálom a férfiakat.

2013. szept. 6. 20:40
 8/39 Pain for Pleasure ***** válasza:
72%
Inkább ne akarj semmit se magadra erőszakolni, csak azért mert mások elvárják. Kíméld meg a nőket magadtól, mert az ilyen férfiakból szokott nő verő ember válni. Elfojtják magukban a valódi érzelmeiket, ami aztán egyszer a felszínre tör és ilyen esetben szokott vér is folyni.
2013. szept. 6. 20:44
 9/39 anonim ***** válasza:
17%
nincs mit szepiteni ezen minden no ilyen. ezt tette a fosadek liberalsta szar amiben elunk. pedig a nok tenyleg csak szexre meg hazimunkara jok. gyengek testileg es lelkileg es butak mint a villamos nemto mneked mi csodalatos van bennuk. -.-"
2013. szept. 6. 20:48
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

valóban ami nem megy azt ne eröltesd.

Sztem meg fogsz férni mellettük.

2013. szept. 6. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!