Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 10 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én most töltöttem a 18.-at, ő pedig pár hónap múlva lesz 28 éves. Mit gondoltok? Kérdés a kérdésben: tudom, hogy nem tudok mit csinálni, de még most végzem a gimit, mert évvesztes vagyok, "ciki" ez egy férfinak aki 28 körül jár?

18/L

2013. szept. 4. 22:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Adódhatnak gondok, de meg lehet oldani, ha szeretitek egymást.
2013. szept. 4. 22:38
 2/15 anonim ***** válasza:
bagatel
2013. szept. 4. 22:38
 3/15 anonim ***** válasza:

nem

nincs olyan hogy sok a korkülönbség, ha összeilletek

ha meg nem akkor ...

2013. szept. 4. 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Az én 18 éves osztálytársaim annyira gyerekek,hogy én se akarok tőlük semmit nem értem mit ehet rajta egy 10 évvel idősebb..

De a ti dolgotok.

18/F

2013. szept. 4. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem nekem 27 évesen volt 16 éves barátnőm :)
2013. szept. 4. 22:40
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen, annyit reagálnék, hogy igen, sajna vannak az én osztályomban is "kisgyerekek" még, de nálam ez saját magam és más véleménye alapján nem áll fent, mert mindig "idősebb voltam, mint a korosztályom", ebben nincs baj...Inkább csak az, hogy hiába betöltöttem már a 18.-at ,számomra furcsa lenne azt kimondani hogy egy gimis barátom/barátnőm van 28 évesen, ezért kérdeztem a második kérdést.
2013. szept. 4. 22:45
 7/15 anonim ***** válasza:

Nyeeeem .

Pont így a jó :)

2013. szept. 4. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Persze, hogy furcsának tartod ezt kérdező..

A barátod vagy egy tróger, aki nem képes korához illő nőt kifogni, vagy nem az, ha nem csak a fiatal pussy kell neki. Párszor megnyom aztán dob. És én nem hibáztatom érte... a mai 18 éves lányok többsége tényleg nem jó másra, csak arra, hogy beléjük tegye az ember.

9/15 anonim ***** válasza:

10 és 20 között: igen

20 és 30 között: nem

25 és 35 között: nem

10/15 anonim ***** válasza:
100%

A párommal már 3 éve együtt vagyunk. Elején még mindketten nagyon vonakodtunk az egésztől ugyanis köztünk 16 év van, de nem tudtunk ellene mit tenni. Egyszerűen szeretjük egymást. (Azt tervezem, hogy nemsoká megkérem a kezét.)

38/F

2013. szept. 4. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!