Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 10 év korkülönbség?
Én most töltöttem a 18.-at, ő pedig pár hónap múlva lesz 28 éves. Mit gondoltok? Kérdés a kérdésben: tudom, hogy nem tudok mit csinálni, de még most végzem a gimit, mert évvesztes vagyok, "ciki" ez egy férfinak aki 28 körül jár?
18/L
nem
nincs olyan hogy sok a korkülönbség, ha összeilletek
ha meg nem akkor ...
Az én 18 éves osztálytársaim annyira gyerekek,hogy én se akarok tőlük semmit nem értem mit ehet rajta egy 10 évvel idősebb..
De a ti dolgotok.
18/F
Persze, hogy furcsának tartod ezt kérdező..
A barátod vagy egy tróger, aki nem képes korához illő nőt kifogni, vagy nem az, ha nem csak a fiatal pussy kell neki. Párszor megnyom aztán dob. És én nem hibáztatom érte... a mai 18 éves lányok többsége tényleg nem jó másra, csak arra, hogy beléjük tegye az ember.
10 és 20 között: igen
20 és 30 között: nem
25 és 35 között: nem
A párommal már 3 éve együtt vagyunk. Elején még mindketten nagyon vonakodtunk az egésztől ugyanis köztünk 16 év van, de nem tudtunk ellene mit tenni. Egyszerűen szeretjük egymást. (Azt tervezem, hogy nemsoká megkérem a kezét.)
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!