Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy kapcsolatban 10 év korkülönbség van a Nő javára (35-25)? Hozzá kell tennem kb.28-nak néz ki . én pedig mindíg is az idősebb hölgyeket kedveltem .
Ne haragudj, de én ezt úgy szoktam hívni, hogy anyucipótlék.
Komoly nő, az ágyban tapasztalt, tanít téged és főz, mos, takarít, mellette akár egzisztenciája is van, még az is lehet ő tart el téged.
Nekem ez a férfi nem kifigurázása. Persze... biztos vannak nem ilyen esetek, de én ezt ismertem azoknál az ismerősöknél, akik ilyen kapcsolatban élnek.
23l
Semmi különös.
Az,hogy ki mennyire érett,nem kor függő.
Egy 30 éves is lehet gyerekes és egy 18 éves is lehet sajnos túl érett.
Egyik cimbi felesége 40, haver 30, van egy kislányuk.
Szeretik egymást. Ennyi
Hát azért az anyucipótlk kicsit durva. Én 16/F vagyok, párom 26/L. Két éve együtt vagyunk, és másfél éve együtt élünk. Ő mos és takarít. Főzni én szoktam ;) De sokszor a házimunkát is én csinálom, mert az én dlutánjaim szabadok, neki viszont néha dolgoznia kell későig. A kapcsolatunkban nincs megcsalás, együtt alszunk, közösen zuhanyzunk. Ő eljár velem és a haverokkal mindenféle helyre, én pedig ő vele. Nem gond a csókolózás, vagy bármilyen megnyilvánulás a közterületeken, tehát nincs az sem, hogy ne merne felvállalni engem. És mindkettőnkőn látszik a kor. Rajta hogy "már" 26, rajtam hogy "csak" 16. Egyszer bevittek minket a rendőrök, aztán elvittek dokihoz aki mindkettőnkről megállapította hogy szüzek vagyunk, és így törölték a liliomtiprás, pedofilia és egyéb ilyen vádakat. Még az első munkahelyét is otthagyta értem, ahol 6 évig dolgozott, és főnökhelyettes volt.
Tehát krdező nincs semmi a korkülönbségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!