Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha 2évvel fiatalabb a srác?
Figyelt kérdés
én 17 éves lány vagyok, a srác akivel fordulnak komolyabb irányba a dolgok 15. Koránál jóval érettebb, és fel sem tűnik hogy fiatalabb. A baj ott kezdődik, hogy ugyanaz a baráti körünk, és félek a negatív kritikáktól. Szerintetek?2013. szept. 3. 23:53
1/9 anonim válasza:
Hát szard le, ki mit gondol. Ha neked szimpatikus, akkor hajrá. Érezzétek jól magatokat.
2/9 anonim válasza:
Ne a barát(női)d találják már ki neked, hogy ki legyen a párod! Nem gáz, de szerencsésebb lenne, ha 2-3 évvel idősebbek lennétek mindketten.
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem az,ne törődj másokkal :)
4/9 anonim válasza:
Minden csoda három napig tart, ez igaz az esetleges cikizésekre is. Ha tényleg komolyabb a dolog, nehogy már ezen múljon. 5-10 év múlva már semmi jelentősége nem lesz. :-)
5/9 anonim válasza:
Nekem 17 évesen volt dolgom fiatalabb sráccal aki még csak érettnek sem volt mondható, gáz vagy se én odavoltam érte és nem igazán vettem figyelembe a barátnőm vagy a családom véleményét. Igaz, kemény 2 napig tartott a "kapcsolat", visszagondolva hála istennek. Én ilyen téren a végletek embere voltam eddig. Most először: velem egykorú. A barátommal egyidősek vagyunk, pár hét különbséggel.
6/9 anonim válasza:
Egy cipőben járunk! Vagy is majdnem én is 17 éves lány vagyok pasim 15 és két éve vagyunk együtt. Szerintem egyáltalán nem ciki a fiatalabb fiúk odaadóbbak.
7/9 anonim válasza:
biztos 2-t akarsz te kérdezni? mert ez semmi...... de amúgy magasról tegyél mások véleményére
8/9 anonim válasza:
Én barátom is 2 évvel fiatalabb nálam csak én 19 vagyok ő meg 17. Egyáltalán nem gáz, ha jól kijöttök és szeretitek egymást akkor semmi akadály, a kor csak egy szám, ha meg érettebb is mint a többi 15 éves meg még jobb. Ne mások véleményével törődj, hanem azzal, hogy neked hogyan jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!