Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődése?
Barátom külföldön van, és épp kameráztunk. Viszont ez úgy működött, hogy láttuk egymást, viszont hang nem volt az internetkapcsolat miatt. Aztán írt nekem egy lány, a barátnőm szülinapjával kapcsolatban kért meg, hogy segítsek. Barátom kérdezte, hogy mit írok, elmondtam neki ezt. Erre ő, hogy oké, akkor fejezzük be. Mondtam nem kell, 2 perc, míg megírom neki, hogy szívesen segítek és majd megbeszéljük a részleteket. De erre már kikapcsolta teljesen. Én meg mérgemben ki is léptem.
Én vagyok a hibás, vagy túl sértődékeny? kérjek bocsánatot? :/
Ezt most nem teljesen értem. Miben akadályozta őt az, hogy a kamerában épp írtál?
Egyébként egyáltalán nem jogos. Ne is kérj bocsánatot, majd rájön.
Bocs, de ez akárhogy értelmezem egy baromság. Gyakorlatilag a semmin sértődött meg. Hagyd a fenébe, csak van annyi esze, hogy észreveszi magát és bocsánatot kér.
Egyébként csak egy kérdés: Hány éves?
18.
Gyakorlatilag az volt a baja, hogy miközben vele kameráztam, másnak írtam.xD
Reménykedtem, hogy 14 év körül van. :D
Hát, ugyan azt tudom mondani csak. A semmin akadt ki, szóval elég gyanús, hogy csak ideges volt. Szerintem, ha nem jelentkezik egy ideig, akkor kérdezz azért rá, hogy azt mégis miért csinálta, mert neked rosszul esett(jogosan). Jobb az ilyet tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!