Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kiderül, hogy kavart azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderül, hogy kavart azzal a lánnyal, akkor jogos lenne ez a kérés?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottam, utána pár hónapig nem voltunk együtt és ő közben végig azon volt, hogy engem visszaszerezzen. Sokszor találkoztunk, csomó szerelmi vallomás, na meg mindenkinek állandóan csak erről beszélt.

Viszont van egy olyan sejtésem, hogy eközben mégis kavart egy másik lánnyal, aki az egyik haverja. Sokat találkoztak azt tudom, na meg amúgy is, nekem valahogy gyanús ez...

Majd rá fogok nála kérdezni, hogy jól gondolom vagy nem.

Ha tegyük fel jól sejtem, és alakultak eközben a dolgok azzal a lánnyal, akkor mondhatom neki, hogy nem szeretném, ha találkoznának?

Kettesben semmiképp.

Ezek után a flörtölés úgyis ott lenne a levegőben folyton, ilyenkor már máshogy beszél egymással két ember...

Tudom, hogy nem lehet ezt senkinek se megszabni, de ha belegondoljátok magatokat a helyzetembe, akkor talán érthető.

Egyébként mióta együtt vagyunk nem találkoztak, de úgyis fognak még, mert a lány is a társaság része néha-néha. Bár legtöbbször akkor jön a programokra, ha a barátom hívja, szóval rajta áll.

Mit gondoltok, mit tegyek?

2013. aug. 28. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A nők a legjobb nyomozók tudnának lenni.
2013. aug. 28. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Légy őszinte.

Ha ő mégis randizni fog vele a kifejezett kérésed ellenére, akkor ne maradj vele tovább.

2013. aug. 28. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a sunyiba..
2013. aug. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!