Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket idedegesitene ha a pasitok pokerezne?

tanulj meg pókerezni, jó partikat lehet játszani, szerintem ezért butaság hisztizned, látszik, hogy unatkozol...
szólj neki hogy tanítson meg, ha ketten csináljátok már téged sem fog idegesíteni...
23/L

Ezt a nagy póker lázt is a média hozta ránk.
Okos értelmes fiatal emberekből lesz póker őrült, játékfüggő.
Persze először csak kis pénzbe (főleg hogy a sok szerencsétlennek nincs is nagy pénze :) )
Mind azt hiszi, hogy majd Ő, mert ő megnézte a videókat, meg könyvet is olvasott.
Ismerek olyan fiatalt, aki előtt ivott mint a gödény, szívta a füvet, buliból buliba ment, most meg csak a póker... Az összes függőségét egyre cserélte...
Keress egy értelmes káros szenvedélyektől mentes srácot, került a lúzereket! Kordát meg leköpöm ha összefutnék vele.

Kérd meg, hogy tanítson meg Téged! Nagyon klassz mikor azt mondja: "Na megyek a haverokkal kártyázni", és erre te hogy: "Oké Szívem, de megyek én is"!
Én is tudok, mert megtanított...nálunk mi együtt megyünk le a helyi kis kocsmába pókerezni! Szuper érzés, mikor kikap tőlem! :) Amikor meg ő nyer, aznap éjszaka, bármit kérhet, teljesítenem kell mert az az ő nagy napja! :P

nem tudok pókerezni, és néha idegesit. de nem vészes, majd megunja...
bár ha a rám szánt idöböl pókerezik azt már tényleg nembirom... hálistennek ritka... :) bár nemtom mi ez a mánia...
már minden web oldalon van vmi lehetöség, nemtom mitkapnak... felhúz ez a tömeg balf*szkodás...
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!