Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket idedegesitene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket idedegesitene ha a pasitok pokerezne?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, es nem tudom mas csajok ti hogy vagytok ezzel?Mi komolyan tervezunk eljegyzett...es kb egy fel eve van ez a mania....Mit tegyek?KOszi a vlaszokat elore is!
2009. nov. 1. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Majd kinövi én is kinőttem. Vannak fontosabb dolgok is, majd rájön.
2009. nov. 1. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
az én barátnőmet is nagyon zavarta, de egyszerűen nem találtunk rá kompromisszumos megoldást. végül az lett belőle, hogy leszoktam a pókerről (1-2 havonta egyszer játszok). egyszerűen nem bírtam nézni, hogy miközben 2-3-4 órát pókerezek, ő addig ott unatkozik/alszik a mellettem lévő asztalon :S
2009. nov. 1. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

tanulj meg pókerezni, jó partikat lehet játszani, szerintem ezért butaság hisztizned, látszik, hogy unatkozol...

szólj neki hogy tanítson meg, ha ketten csináljátok már téged sem fog idegesíteni...

23/L

2009. nov. 1. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Ezt a nagy póker lázt is a média hozta ránk.

Okos értelmes fiatal emberekből lesz póker őrült, játékfüggő.

Persze először csak kis pénzbe (főleg hogy a sok szerencsétlennek nincs is nagy pénze :) )

Mind azt hiszi, hogy majd Ő, mert ő megnézte a videókat, meg könyvet is olvasott.

Ismerek olyan fiatalt, aki előtt ivott mint a gödény, szívta a füvet, buliból buliba ment, most meg csak a póker... Az összes függőségét egyre cserélte...

Keress egy értelmes káros szenvedélyektől mentes srácot, került a lúzereket! Kordát meg leköpöm ha összefutnék vele.

2009. nov. 1. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Kérd meg, hogy tanítson meg Téged! Nagyon klassz mikor azt mondja: "Na megyek a haverokkal kártyázni", és erre te hogy: "Oké Szívem, de megyek én is"!

Én is tudok, mert megtanított...nálunk mi együtt megyünk le a helyi kis kocsmába pókerezni! Szuper érzés, mikor kikap tőlem! :) Amikor meg ő nyer, aznap éjszaka, bármit kérhet, teljesítenem kell mert az az ő nagy napja! :P

2009. nov. 1. 22:34
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
mindenki póóókerezik megszoksz vagy megszöksz elv érvényesül sztem nem akkora dolog jövő nyáron már nem lesz ez akkora sláger sőt :) bár ha nagy pénzeket veszít akkor valamit lehetne csinálni de amíg haverokkal játszik kicsibe addig nemgáz csibe :) 20/l
2009. nov. 1. 22:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
az hülyeség hogy a média, én 5éve pókerezek...akkor még korda a fasorba se volt...
2009. nov. 1. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
lany letemre en imadok pokerezni, ha tehetem es van idom en is jatszom :) engem nem zavarna, tanulj meg te is jatszani es akkor majd elfogadod
2009. nov. 3. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem tudok pókerezni, de engem nem zavar ha játszik. Sőt! Amíg ő pókerezik a kocsmában én a bnőimmel vagyok, és mellesleg szeretem nézni ahogy játszik =)
2009. nov. 3. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

nem tudok pókerezni, és néha idegesit. de nem vészes, majd megunja...

bár ha a rám szánt idöböl pókerezik azt már tényleg nembirom... hálistennek ritka... :) bár nemtom mi ez a mánia...

már minden web oldalon van vmi lehetöség, nemtom mitkapnak... felhúz ez a tömeg balf*szkodás...

L

2009. nov. 3. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!