Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
távkapcsolatban élek barátnőmmel és ma mondta h kezd többet érezni egyik barátja iránt de ne aggódjak ez csak egy hülye érzés
megbízok benne és örülök hogy elmondta ha ugy alakul akkor legyenek boldogok de holnap beszélünk majd erről és nem tudom mit mondjak
imádom őt nem akarom elveszteni
2009. nov. 1. 21:29
1/6 A kérdező kommentje:
jah az a fiú nem tud rólam valószínűleg
és még az a baj h valszeg a fiú és többet érez és igy simán udvarol neki majd egymásbaszeretnek
mit tegyek?
2009. nov. 1. 21:31
2/6 anonim 

válasza:

távkapcsolat? msnen meg telefonon élitek a magánéleteket? hagy őt boldognak lenni és felejsd el!
3/6 anonim 

válasza:

A fine elkezdődött, lécelj le, a párkapcsolat nem távkapcsolat, hosszú távon nem műxik..., a nő azé aki megműveli.
4/6 A kérdező kommentje:
de azt mondja ő is szeret
2009. nov. 1. 21:35
5/6 anonim 

válasza:

A távkapcsolat is lehet párkapcsolat, nekem legalábbis működik. Bár egy kicsit más a helyzet, mert van egy közös otthonunk, csak általában nem tudok otthon lenni. 3 hónap itt, 1 hónap ott, 2 hét itt, 2 hónap ott...
6/6 anonim 

válasza:

szeretném aztmondani hogy reménykedj, mert én is ebben a helyzetben voltam 4 nappalk ezelöttig ugyan ez a szitu, és járni is akarna a barátjával, hát hagyd a fenébe, keress egy közeli lányt, akit birsz kezelni is, ha érted mire célzok:))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!