Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki túlsúlyos?
Figyelt kérdés
Lányok,titeket zavar ha túlsúlyos egy fiú?Túlsúlyos fiúk,a barátnőtöket zavarja?Illetve mi az a túlsúly ami még elmegy?2009. nov. 1. 18:14
11/13 anonim 

válasza:

nekem vékony pasim van , de vannak akik kifejezetten a túlsúlyos fiúkra buknak. Ahány lány annyi féle ízlés.
De azért annyit leszögeznék, hogy ha 150+ vki, akkor az már sztem mindenkinek sok.
12/13 anonim 

válasza:

Az én abrátom 106 kg, így szeretem, de most fogyókúrára fogom, mert nehezen lélegzik. Hidd el, ez nem játék! Nem arról van szó, hogy esztétikus, hanem arról, hogy veszélyes. Az elhízás egy anyagcsere betegség, ami nagyon sok szövődményes betegséggel járhat.
13/13 anonim válasza:
Én se vagyok kicsi darab, de mindig van olyan nő, aki szeressen. Ez így volt 15 évvel ezelőtt is. Mondjuk könnyebb a dolgom, mert én okos is vagyok. A tetejébe meg is vagyok magammal elégedve.S ez a lényeges pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!