Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki túlsúlyos?

én nemszeretem a macis pasikat. számomra nem férfias, nem sugall túlnagy biztonságot, inkább egy kedves kis plüssállat jót róla az eszembe. tehát nem azért nemszeretem a macis pasikat mert gusztustalan, meg kövér, meg stb, hanem mert egyszerűen nekem más jut eszembe egy macis pasiról, mint egy olyan férfiról aki nekem kéne.
24L

Hát én lány létemre,bőven van felesleges kilóim,de szerintem ha valaki szeret valakit,nem érdekli ki hány kiló.
Volt macis(nem az az elfolyt) pasim is és vékonyka,sportos is.Mindegyikkel jól megvoltam,nem számít :)
17/L

Én nem bírom ezeket a mai trendi pasiideálokat. Még a csapból is a gebe, 50 kg-os, b*zis beütésű kis idétlenke emberkék folynak. Nálam egy férfi 100 kg-nál kezdődik. Ez nem feltétlenül csupa háj, de szeretem a pocakot. :) Szeretem, hogy ha átölelem a férfit, akkor nem azon gondolkozom, hogy össze ne törjem szegényt. Hanem érezzem, hogy ez a pasi PASI, és biztonságban vagyok mellette. Az én kis párom 120 kg és 193 magas. Nekem Ő az abszolút férfi, imádom! (És az ágyban sincs semmi probléma ezzel.)
21/L

engem nem zavar,sőt...
inkább legyen dagi mint anorexiás.

Én megmondom nektek!
Voltam már 100 kg is és mostanában 90 kg-ról fogytam le 85-86 kg-ra!
Azt mondják az ismerőseim, hogy nem áll jól nekem!
18/F (nem sportos, nem izmos)

Annyira nem vészes a "dagi" srácok és csajok.Én is az vagyok csak lányban.Attól függ hogy hogy oszlik el a súlyfelesleg..Nekem arányosan,nem mondom hogy nincs nagy hátsóm,de nem érdekel,aki szeret az elfogad ilyennek amilyen vagyok :)
Ezzel legyetek így srácok ti is,na meg csajok is :) Én jobban örülök a jó pár kiló feleslegnek mint mondjuk ha 40 kg-os anorexiás lennék.

A túlsúly már betegség...nem csak esztétikailag csúnya hanem az egészség szempontjából sem jó.
Az más ha vkin van felesleg, de nem túlsúlyos, az nem zavar. Jobb mintha csont sovány lenne.
A véleményem az ha vki túlsúlyos minél előbb tegyen azért h normális legyen a testsúlya, nem kell h vékony legyen, csak egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!