Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő kezdeményezzen?
Én nagyon visszahúzódó vagyok, nagyon kevés embert tudok közel engedni magamhoz, de nemrég megjelent egy lány, ő kezdeményezett, én csak sodródtam az árral:) Ő elmondott mindent amit érzett, és jól jött ki:)
Sok sikert neked!
Veszélyes terep az tuti.
Ugyanis ha a pasi félénk, akkor ha finoman utalgatsz, nem biztos, hogy veszi az adást. Esetleg ha azért félénk, mert önbizalmi problémái vannak és/vagy pesszimista. Ha meg egyenesen megmondod neki, akkor leszel rámenős, ráadásul kiveszed a kezéből a képzeletbeli vadászpuskát, és felborul a kapcsolat egyensúlya.
Tehát borotvaélen táncolsz. Én azt gondolom, hogy finoman közeledhetsz felé, hátha kinyílik, de én nem mennék el a konkrét közlésig (egy nőnek legyen már tartása).
én utálom, ha a nő kezdeményez....:S
az a mi dolgunk.
Persze adjon jeleket, kacérkodjon, kellesse magát, de ne az legyen, hogy koslat utánam mint egy kutya, és zaklat a hülyeségeivel...attol falra mászok...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!