Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy romába!

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy már feltettem egyszer ,de kitörölték! (nem tudom miért)

Sziasztok!

Hadd kezdjem az elején, 17 éves lány vagyok és gimnáziumba járok. Se én ,se a szüleim nem szívlelik a cigányokat ennek a legfőbb oka talán az ,hogy a kishúgomat pár évvel ezelőtt késsel fenyegette meg egy cigány banda. Viszont a gimibe jár egy nagyon helyes és aranyos srác. Össze ismerkedtünk és szerelem lett a vége. Már fél éve annak ,hogy együtt és még nem mutatott be a szüleinek ,eddig. Végül addig kérdezősködtem ,szekáltam amíg beadta a derekát és elvitt hozzájuk bemutatni... Hát, most már értem mért nem szerette volna ... a szülei romák és azok az igazi romák..putriban,koszban, élnek, káromkodnak, cigányosan beszélnek stb. De a páromon egyáltalán nem látszik ,hogy cigány lenne. Világos bőre van ( [link] komolyan) világos barna,szőkés haja van nagyon aranyos arca van és semmi cigány beütése nincs , nem beszél cigányosan, és még káromkodni sem nagyon szokott. A baj csak az ,hogy a szüleim nem tudják róla, és amikor bemutattam nekik nagyon szimpatikus volt a szüleimnek .Hogy mondjam meg nekik? És a barátom pedig nem tudja a húgommal történteket. Hogy mondjam meg neki úgy ,hogy ne tiporjak a lelkébe? És én ,hogy legyek vele együtt (nem úgy) ,hogy ne jusson eszembe a cigányokkal való előítélet és a húgom?

2013. szept. 2. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor megprobalok valaszolni mint egy olvaso..meg mint Roma..(elore is bocsanat de nincs ekezetem es nem is allitom be mert furcsa nekem magyar bill)

En roma vagyok bar sose eltem ugy..marmint hagyomanyokat meg azt az eletstilust sose hoztam kerestem...bar magamra talatam a kerdesedbe csak nekem picit meg bonyolultabb volt..en Torontoba elek mar lassan 22 eve...kis koromba 2 evesen kerultem ki ide anyuval..egyaltalan nem roma felfogasu bar az 100%-ba :D..sose karomkodik tiszta tanult takarit stb..tolem is mindig elvarta a sportott es a tanulast...na szoval :D megismerkedtem egy Spanyol lannyal..nagyon szep okos csinos tanult szulei is rendesek..oadig eljutottunk hogy be mutattom anyunak bar mar nagy voltam 18-19 eves (itt mar altalaba kulon elunk ilyenkor)na anyu teljesen mashogy kezdett el viselkedni..kotozkodott probalt vissza tartanni meg se akarta ismerni es lannyal se volt kedves...nem emrt spanyol ha nem mert roma feleseget akart nekem mint a romak 99% a gyerekeinek...evvel azt akarom mondanni h lehet szulei isolyan rendesek mint a parod csak picit nem akarjak hogy veled legyen..vagy a masik h egy inteligens gyerek a parod es ki akar torni abbol a vilagbol..na de nem is sokat voltam avval lannyal de nem ezert ha nem mert meg csalt :( ezt is azert irom mert jelenlegi baratnom egy magyar lany akik huuu utaljak utaltak otthon a romakat..es neki is valahogy be kellet mutatni engem :D...igazbol nagyon nem akrtak engem de nem mutattak ki de eszre lehetett venni es mondta is a parom...de egy ket tiz hosszas beszelgetes soran igen is elismertek h roma roma kozt oriasi kulombseg van es valahogy meg szeretek,Szoval sok siker :D

2013. szept. 2. 14:09
 12/16 AeonFLUX ***** válasza:
Menj el egy ördögűzőhöz.
2013. szept. 2. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás :vér nem válik vizzé-és ez hidd el igaz.
2013. szept. 2. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:

ha szereted ne szakits vele, :) egyébként fiatal vagy, lehet, hogy most nagyon szereted, és később már mással leszel.

én nem "játszanék el" egy ilyen bemutatós dolgot 17 évesen a szüleimnek, csak akkor ha már nagyon komoly kapcsolatom lenne. kb. 2 éves.

és az is lehetséges, ahogy az előző hozzászóló irta, hogy a fiú ki akar törni abból a világból, a szegénységből, és nem is viselkedne úgy mint a szülei. látod előtted is szégyellte őket, azért alig akarta bemutatni őket.

én adnék neki esélyt a helyedben.

2013. szept. 2. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Osztom a véleményem az #1 és a #14-es sel.
2013. szept. 3. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló, és a magyar barátnőd nem zavarja az anyukádat? Csak a spanyol zavarta? Csak érdeklődésképpen.

Kérdező, lehet hogy csak nevelt gyerek, bár én is láttam már világos bőrű cigány gyereket barna szülőktől, DE az ilyen gyerekeknek az arcán azért látszott,hogy cigány. Ha ennek a fiúnak az arca sem olyan, akkor lehet akár valami nevelt fiú is. Hát nem tudom mit tégy, én inkább szakítanék vele, én tartanék attól,hogy mikor jön (jöhet) ki belőle az a minta, amit otthon látott.

2013. szept. 6. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!