Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy romába!

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy már feltettem egyszer ,de kitörölték! (nem tudom miért)

Sziasztok!

Hadd kezdjem az elején, 17 éves lány vagyok és gimnáziumba járok. Se én ,se a szüleim nem szívlelik a cigányokat ennek a legfőbb oka talán az ,hogy a kishúgomat pár évvel ezelőtt késsel fenyegette meg egy cigány banda. Viszont a gimibe jár egy nagyon helyes és aranyos srác. Össze ismerkedtünk és szerelem lett a vége. Már fél éve annak ,hogy együtt és még nem mutatott be a szüleinek ,eddig. Végül addig kérdezősködtem ,szekáltam amíg beadta a derekát és elvitt hozzájuk bemutatni... Hát, most már értem mért nem szerette volna ... a szülei romák és azok az igazi romák..putriban,koszban, élnek, káromkodnak, cigányosan beszélnek stb. De a páromon egyáltalán nem látszik ,hogy cigány lenne. Világos bőre van ( [link] komolyan) világos barna,szőkés haja van nagyon aranyos arca van és semmi cigány beütése nincs , nem beszél cigányosan, és még káromkodni sem nagyon szokott. A baj csak az ,hogy a szüleim nem tudják róla, és amikor bemutattam nekik nagyon szimpatikus volt a szüleimnek .Hogy mondjam meg nekik? És a barátom pedig nem tudja a húgommal történteket. Hogy mondjam meg neki úgy ,hogy ne tiporjak a lelkébe? És én ,hogy legyek vele együtt (nem úgy) ,hogy ne jusson eszembe a cigányokkal való előítélet és a húgom?

2013. szept. 2. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha erre hasonlít a csávó akkor kétlem hogy cigó lenne. Magyaroknál is ugyanúgy megvan néhol ez az alja viselkedés.
2013. szept. 2. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Nézd meg az Amerika história X-et a szüleiddel.

Sosem értettem a rasszistákat.

Így jártál. Szerintem ne foglalkozz a szüleiddel. Szereted a srácot? Szüleidnek szimpatikus? Akkor előbb utóbb majd találkoznak a szülők. Max ne mostanában, hanem majd később. Elvégre nem a szüleivel jársz. De te tudod, ha neked ez probléma...

2013. szept. 2. 13:42
 3/16 A kérdező kommentje:
A szülei beszédéből nem igazán hiszem ,hogy nem cigány és totál cigány beütésik vannak (mármint a szüleinek és a rokonságnak)
2013. szept. 2. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Ogre fejük van , guccsi és 5000 purdé veszi körül őket?
2013. szept. 2. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

vér szerinti szülei? Ennyire nem lehet más...

Amúgy meg a cigók se egyformák, néha még családon belül sem. Plusz a szegénység nem feltétlenül függ össze a bűnözéssel, láttam már putriban tisztességes családot..

Ráadásul nekik semmi közük a hugoddal történtekhez...

2013. szept. 2. 13:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg ugye, cigyányéknál messze nem biztos, ki az apa. Az is lehet, hogy a szomszéd, vagy az is, hogy a bátyja igazából az apja.
2013. szept. 2. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom a tutit. Csak azt tudom, hogy az élményeim alapján azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek. Sokan biztos nem ilyenek, de én nem tudtam különbséget tenni egyik és másik között. Az, hogy ez a vörös srác nem cigány, az biztos.

Szerintem!

2013. szept. 2. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts vele minél előbb! A vér nem válik vízzé, ha a szülei tipikus deviáns putriscigányok, akkor ő is az lesz (v már az, csak másnak mutatja magát).
2013. szept. 2. 13:55
 9/16 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Valszeg azért nem néz ki cigánynak a gyerek, mert az apja magyar lehet. Cigányoknál sűrűn előfordul a gyerekek több apától vannak, néha egy igénytelenebb magyar is bekerül a repertoárba, felénk is van egy-két ilyen "szőke" cigány.
2013. szept. 2. 14:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

vannak fehér bőrű,vörös hajú cigányok....ritka de van

vagy csak lehet h anyai ágon cigány

ha szereted és tényleg nem viselgedik ùgy mint egy tipikus cigány akkor ne hagyd el ezért

az ember nem tehet ròla h milyenek a szűlei

2013. szept. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!