Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány régen mikor szingli voltam nyomult rám,de nekem nem tetszett ezért nem lett semmi.
Azóta van már barátnőm.
ÉS ez a lány,mindenkinek azt mondja(még barátnőmnek is),hogy csúnya vagyok meg buta,ő aztán nem járna velem.(egyetemre járok és csűnya sem vagyok)
Mindenkinek ezt mondogatja.....
Mi értelme van ennek ? Miért csinálja ezt?
2013. szept. 1. 23:39
1/6 anonim válasza:
pont azért mert nem jártál vele:D
ez egyértelmű,bosszúból
2/6 anonim válasza:
Az elsőnek van szerintem igaza. Néhányan ilyen gyerekesen akarnak visszavágni. Vagyis inkább magukat kihozni a kínos helyzetből, hogy el lettek utasítva.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem,mondjuk ez eléggé pitiáner,gyerekes amit művel..
Nem is ártottam neki :((
2013. szept. 1. 23:47
4/6 anonim válasza:
és az most itt ebbe a kérdésbe kit érdekel hogy egyetemre jársz?
5/6 anonim válasza:
Az összes többi ember meg nem is látott téged még soha, és kizárólag az ő elmondásaiból/legendáiból ismernek...
6/6 anonim válasza:
a kérdésed alapján én meg egy senkiházi sz-a-rnak gondollak,ha ilyesmi problémát okoz neked.
nem kell az ilyesmivel törődnöd.
ha meg törődsz,akkor nárcisztikus mimóza vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!